iyi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben ne zaman biiter ne zaman durulur onu bilemem, bu forumda veya yabancı forumlarda da kimse bilemez. Arkadaşın durumu farklı. O da benim gibi 301 çekti algoritmaya denk geldi ve anasayfası çoğu kelimede çıkmıyor, alt sayfalar ise dengesizz şekilde çıkıyor. Eğer 301 2 ayda oturmuyorsa sorun var demektir, 2 aydan önce ise paniğe kapılmaya gerek yok.
Tecrübeniz vardır diye soruyorum. Bir algoritma dalgalanması ne kadar sürer diye. Yani en basitinden bu dalgalanmanın neden olduğu, ne yapmamız gerektiği ne zaman anlaşılır ki?

Ben 301 çekmedim. Benimle aynı sektörüde olup da düşüş yaşamayan arkadaşın birine göre tek ama tek farkın onun siteleri en az 6 aylık benim düşen site 2 aylık.

Bu algoritmada zannedersem alınan linkler ve domain yaşı çok önemli. Bir de anasayfaya çıkan sitelerin domain yaşına bakma lazım.