Merhaba dostlar;
Geçenlerde bir çare forumdan birileri isimlerini vermek istemiyorum, Fakat öyle olduğunu düşünüyorum ki kesinlikle öyle spama giren ve emek emek özün ve kaliteli içerik kastığı halde index almadığını gören fırsatçı kardeşler bizlerden sitelerimizi isteyip maksat teyit ve bizlere yardım etmek adına sitemizdeki yazıların tamamını açtığı .tk uzantılı sitelerde paylaşıyor. Sizler ki ben bu hataya düştüm kesinlikle bi çare GÜVENİLİR olmayan insanlara sitelerinizi vermeyin şu anda bakıyorum tk uzantılı domainlerde bulunan uzun ve kaliteli yazılar sanki o sitede yazılmış gibi paylaşılıyor adam resmen çaldığı yazılardan özgün site yapmış diyebiliriz.
Şimdi benim aklımda 1 soru işareti var GOOGLE hazır sitemi ki 404 page indexlendiği için Spam yedim son yazılarımı çalan bu şeref yoksunu insanlar yazılarımı çaldığı halde Google kopya içerikten geri bildirimden döndürebilir mi? Belirttiğim gibi siteler spamda olduğu için indexte alamıyoruz yani merak ettim bu sorun teşkil edebilir mi? Ben 2 gündür uyumadan özgün içerik kastığım halde bu emeklerimi boşa çıkaranlarca google taraf belirleye bilir mi?
NOT : Sitelerinizi paylaşmayın 3-5 kuruşa göz dikmiş veletlere ASLA!