Benimkide düşüşte malesef 2 senedir aktif uğraştığımız siteyi çöp etti.
Boş boş konuşmayın lütfen şurda 2 senedir sabit olan sitemiz gitti, onlarca kişi hile yaptı bi siz hile yapmadınız vallahi bravo, nasihat vereceğinize fikir yürütün yada insanlara yardımcı olun eğer bunuda yapamıyosanız nasihat vermeyin. Burda herkesteki farklı sorunu bulmaya analiz etmeye çalışıyoruz ettiğiniz lafa bak alla alla.
Geçmiş sayfalarda yazmıştım kullanıcı deneyimini ölçüyolar sanırım diye ki, öyle gibide duruyor bu kadar uzun süreli geri gitmemişti hiç sitemiz googleden hit azaldı yandexten geliyor şaka gibi.
Senin sorunun sabretmemek. Birşeyler başarıyorsun, sıralamalara geliyorsun ama geri düşünce hemen başka birşey yapmaya kalkışıyorsun. Kaldı ki yaptığın 301 algoritma zamanına denk geldi. Bekle biraz daha. 19 ile 30 eylül arası geri gelmezse siten o zaman endişelenmeye başla.