Benimkide düşüşte malesef 2 senedir aktif uğraştığımız siteyi çöp etti.
Boş boş konuşmayın lütfen şurda 2 senedir sabit olan sitemiz gitti, onlarca kişi hile yaptı bi siz hile yapmadınız vallahi bravo, nasihat vereceğinize fikir yürütün yada insanlara yardımcı olun eğer bunuda yapamıyosanız nasihat vermeyin. Burda herkesteki farklı sorunu bulmaya analiz etmeye çalışıyoruz ettiğiniz lafa bak alla alla.
Geçmiş sayfalarda yazmıştım kullanıcı deneyimini ölçüyolar sanırım diye ki, öyle gibide duruyor bu kadar uzun süreli geri gitmemişti hiç sitemiz googleden hit azaldı yandexten geliyor şaka gibi.
Nasihat etmiyoruz tecrübelerimiz ile konuşuyoruz, kuyruk acını buradaki kullanıcılardan çıkartmayı düşünmüyorsun heralde? ben google ile tanışalı 12 yıl oldu ve pek çok tecrübe edindim. Madem 2 yıldır sabitti siteniz google üzerinde neden şimdi böyle oldu diye geçmişte yapmış olduğun çalışmalara bir göz at derim.
Bu arada, burada yazılanları acı tatlı kaldıramıyorsanız da buraya kimse bu tür konuları açmasın yoksa bende senin bana verdiğin cevap şeklinde yazarım ve bir birimizin kalbini kırarız buda istemediğim bir durum.