Analizi sağlammış. İlk problemler aslında 21 haziranda başladı. Ondan bu yana bir sürü hatrı sayılır çalkantılar oldu ama ilk çarpış o tarihe denk geliyor. O zaman bakmıştım geçen burada bir arkadaş dedi 26 mayıs tarihi ; Ben hazirandaki sıralama sonuçlarında garipliklere bakıp ahrefsten kontrol ettiğimde 26 mayıstan sonra oluşan uzun süreli backlink silinmelerini görmüştüm. Bilmiyorum sizde böyle bir durum varmıydı.
Ayın 6,sında barbie sitem 2.sayfadaki sıralamalarını oda az boz 1 e göz kırpıyordu kaybetti 3.sayfaya geriledi. 2 gün sonra 8.sayfada . Yani senin durumun tıpkı o. Önce bir tokat sonrası tepetaklak. Aynı duruma düşen 2 sitem daha var. 3d oyunlar 2.sayfa 1'e göz kırpıyor 1.yıldır oradaydı sonra birden 3. sayfa bugun 7.lerde falan.
var böyle örneklerim de dediğim gibi asıl sitelerim değillerdi çok sağlam sitelerimi vurdu.
Yani dediğim gibi bugun oyunskoru alıp oraya tutki oyungemisini koysak aynı tepkiyi alırmıyız alamayız . O yüzden süper dominantlar yerinde.
Ama hocam şimdi süper dominantlar yerinde diyorsunuz da ben 2 gündür onlarla kapışıyordum sürekli sitelerin yerleri değişiyordu bir yukarı bir aşağı. En tepedeki 3 site zaten sabitti diğer ilk sayfadakiler sürekli değişim içindeydi bugünse dediğim gibi tek böyle düşen ben oldum, mantıken ben onlarla mücadele edebiliyorsam ben niye düştüm onlar sabit kaldı. Kafamda deli sorular vallahi