Haklısın hocam valla çok garip sıralamalar var şuan, düştüğüm kelimeden geçen günlerde sadece 1 tane tanıtım yazısı almıştım aklıam geldi şimdi bir haber sitesinden, tanıtım yazısından dolayı 4. sayfaya atacak yüzsüzlüğü yapmaz heralde?
Ohoooo öyle düşünürsek işimiz var. Bir tanıtımla birşeyler olacaksa ortalık black hat seodan geçilmez bende ekliyim oyunskor'u bir siteye düşsün hehe
Yani benim nazarımda değil 1 5 tane tanıtım alsan bile farketmez en azından son güncellemeye kadar öyle derdim.
Bunlar ne yapıyorlar bilmiyorum ama bir ütopik fikrim daha var. Ama bunun için baba sitelerin de değişmesi lazımdı, yada bunlar değişmez deyip yada iyice normal kullanıcıyı delirtmemek için sağlıklı sonuçlar olarak bırakmış da olabilirler. Yani diyimki atiyorum ilk 3 siteyi o kelimede geçmek için çılgın atman lazım bırak ilk 3 ü , ilk sayfaya gelmek bile zor sunları bir calkalayıp kullanıcıların bunlara vereceği tepkilere bakalım, sonra eskilerinin tepkileri bakıp karar verelim sıralamalara. Bu sıralamalardan benim çıkarağım en mantıklı açıklama bu ama oda ütopik diyorum ya.
Matt Cutt's a ne olur geri dön diyorum , ortalık çoluk çoçuğa kalmış