Öncelikle herkese geçmiş olsun. Bu kişi paypal ticaret yaptığım dönemde çok kez beni çarpmaya çalıştı. Ama ortak çalıştığımız biri sayesinde hiç paramı onda bırakmadım.
Adamın 10 cümlesinden 9'u kesinlikle yalan. Biz şu kadarlık firmayız, şu kadar paramız var, şu kadar para transferi yapıyoruz, elemanlarım var, muhasebecilerim var falan filan. Para koparmak için birçok palavra sallıyor. Bunu da platin üyeliğine ve eski üyeliğine güvenerek yapıyor. Benimle 3-4 işlem yaptı. İşlemi başlamadan önce 1000-2000tlden yapacağını söylüyor. İlk benden para gönderme mi istiyor, ben göndermiyorum sen gönder deyince de hesabımda para kalmamış 70 lira var 50 lira var onu göndereyim boz diyor veya kalanı sonra göndereyim diyor. Milletten paraları hep öyle topluyor. küçük bir transfer de 3 kez para gönderdim deyip göndermediğini biliyorum. Bir kaç paypal ticareti yapan kişiyi uyardım ama kişi aktif olarak işlem yaptığı millette sesini çıkarmadığı için fazla karışmadım. Daha sonraki işlemlerde ilk bende para beklediği, bende ondan beklediğim için beni skypeden silmiş.
Yani büyük ihtimal mağdur olanları da böyle kandırıp parasını almıştır. Verin mahkemeye sürünsün.