Malum forumdan süresiz banlanan Ali Direk (Emikron) mağdurlarına moderasyon savcılık yolunu tavsiye etmiştir kendim Ali Direk tarafından aylarca oyalandıktan sonra şikayet açıp sonrasında işlerim bozuldu ödeme yapamıyorum demesi üzerine moderasyonun bilgisinde ban açılmış fakat akabinde 2 aya yakın oyalamaya devam etmiş en son banka hesaplarındaki blokeyi screen yapıp göndermesi üzerine yeni şikayet açmayacağımı bayram sonuna kendisine zaman vereceğimi söyleyerek meseleyi askıya almıştım. Fakat forumda benden ayrı mağdurların şikayeti ile dönüşsüz ban alması sebebiyle mağdurların toplanıp bayram sonu için bir strateji ile önce Ali Direk ile görüşüp bu başlık altında belgelenebilen borç miktarlarını ödemesi yönünde talep iletilmesi, aksi durumda hep birlikte savcılık veya benim kendisine önceden bildirdiğim şekilde tüketici ihtilaf komisyonlarına belge ibrazı ile şikayette bulunulması gündeme gelecektir. Ben forumda benzer durumda olanlara buradan bilgi yolluyorum sizlerin bildiği başka mağdurlar varsa bu başlığa yönlendirmeniz birlikten kuvvet bulmamız için elzemdir.
@Msevdaroglu,@Cell,@XenCpu,@MarvelMaster

Not: Bu başlığı açtıktan sonra telefonları bende bloke olan Ali Direk wassup yoluyla hakaretleri sıralamış ve mağdur ettiklerine özürden başka söyleyecek birşeyi olmadığı halde, tehdit ve hakaret yolunu tercih etmiştir. Bana marka karalama sebebiyle dava tehditi savurması nedeniyle buraya yazmamın tek amacı hakkımı almak maksadını gütmektedir, ne marka ile ne firma sahibi ile alacak problemi dışında ihtilafım yoktur.