Metin2Dizayn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bizdede daha küçük daha yetenekliler var bu konuya girdiğimden beri arayıp buldum biz daha küçükken vardı buldum sizin sayenizde bir daha dinledim

https://www.youtube.com/watch?v=urxw6WadSxM

Dipnot : Bu çocuk noldu acaba biri elinden tutsaydı iyi yerlere gelebilirdi bence
Hocam sesinin güzel olmasından bahsetmiyorum, çünkü o Allah vergisi. Alan Walker müziği bestelemiş sadece, söyleyen bile değil benim attığımda.
Sadece bestesi 92 milyon izlenmiş, o da üstüne sözlüsünü yapıp norveçli bir kadına söyletmiş ve 632 milyon izlenmesi var ben bunu yazarken.

Yani ses bir yetenek olabilir ama bu çocuk melodiyi yazmış. Ekşide veya YouTube'da yorumlarına bakarsanız şarkının millet yüzlerce kere dinlemiş Bu yıl dinlediğim en iyi şarkılardan olabilir.

Ve diyor ki, çocukken programcılığa falan ilgim vardı, müzik benim için bir anda gelişti. Yani çocuk kaç yaşında programcılığa başlamış.

Bense bilgisayar mühendisi çıkıcam "Hello World!" kodumu 21 yaşımda yazdım ilk kodumu yani.

3 sene kaybettim tıp fakültesinde de, o konuya hiç girip de konuyu dağıtmayayım.