Irkçılık yaptığımı yazdığım hangi cümleye dayandırdın?
Yardım yapacaksam tabii ki kendi ülkemde ki adama yapacağım.
Burada bile yapılan yardımdan şüphen oluyor. Zamanında burada kanser hastası diye milletten para topladılar ve ortadan kayboldular. Sen her an ulaşabileceğin adama güvenemiyorsun ki millet senin arkadaşına güvenecek?
Nereden bilelim paraları beraber kırışmayacağınızı?
Elinizde yardım toplayacağınıza dair resmi bir belge var mı? Makbuz kesebiliyor musunuz?
Senin tanıyıp tanımaman, güvenip güvenmemen bizi bağlamaz.
Bu kadar sosyal sorumluluğu olan birisiydin de buradayken kaç kişi için yardım topladın?
Sana tavsiyem can sağlığın için meksika da uyuşturucu ile uğraşan adamlardan uzak dur. Bir sabah
uyanamazsın, kafan bir yerde gövden bir yerde polis cesedini bulur yazık olur gencecik yaşında.
İnanmıyorsan sen meksika da ki uyuşturucu tacirlerinin düşmanlarına ne yaptığını izle ondan sonra yardım kampanyası yap. Bu arada uyuşturucudan kurtarıyorum diye uyuşturucu için para toplamayın da. Bu işler öyle olur çünkü. Adam uyuşturucu ile mücadele derneği kurar ama uyuşturucu patronudur.
Irkcilik yapiyorsunuz demedimki, insanlari din dil irka gore ayirmayin herkes insan dedim.
tepki gösteriyor diye insanlara kızıyorsunuz ama anlattıklarınız mantıklı gelmiyor.
lise öğrencisi bir kızın sırf yardım amacıyla abd yi bırakıp, meksika gibi bi yere taşınması pekte mantıklı gelmiyor. yardım amacındaysa birçok yardım kuruluşu var. onlara üye olabilir. etkin olarak görev yapabilir. hatta amerikada kalarak başlatacağı kampanyalarla meksikadaki sorunları ülke gündemine bile taşıyabilir.
5000 dolar toplayıp barınak(kampanya yazısındaki amacı) yapacakta bakalım buna ordakiler izin verecekler mi? türkiyede, hadi ben bi arsaya barınak yapacam deseniz, belediye anında orayı yıkar. başlayıp belli noktaya getirse neyse devam etmesi için yardım yapabilir ama ortada hiçbirşey yokken(en azından izin belgesi vs.) kimse para göndermez.
ayrıca arkadaşınıza söyleyin kampanya yapacaksa internetten bulduğu 8 senelik fotoğrafla değil. daha yeni fotoğrafla bu işe başlamalı.
Hocam kiz zaten aslen meksikali. Ama Los Angelesda yasiyor. LA de tanistik zaten. Kiz okul zamanlarinda gidip geliyordu zaten Meksikaya. Ama simdi tamamen gitti oraya. Ve evet zaten diger yardim kurumlariyla calisiyor. Amerikada kac kisi meksikalilari umursuyor saniyorsunuz

Buradaki insanlarin tek derdi ev kirasini odeyip hayatini gecindirmek.
Ben bu kullanıcın Abd de olduğuna da inanmıyorum açıkçası. Olabilir belki gerçekten ordadır ama bana inandırıcı gelmiyor nedense davranışları.
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
IP'm kontrol edilebilir

Istersen videoda cekerim burada.
Buda Santa Monicada cekilmis bir fotograf
Konuyuda editleyip siliyorum. Yardim edecek kimse yok.