Hayırlı olsun. Böyle projeleri ülkemizde görmek güzel
Teşekkür ederim hocam. Dilerseniz kayıt olup, "Düşecek Domainleri Keşfet" sayfasından bugün düşecek domainlerden beğendiklerinizi takibe alabilir ve sonucu gözlemleyebilirsiniz. Bildirimleri alabilmeniz için "Ayarlar" sayfasından telefon numaranızı doğrulamanız gerekmektedir. Deneyimlerinizi benimle de paylaşabilirseniz memnun olurum. İyi çalışmalar.
Hayırlı olsun
Sent from my iPhone using Tapatalk
Teşekkür ederim hocam. Dilerseniz kayıt olup, "Düşecek Domainleri Keşfet" sayfasından bugün düşecek domainlerden beğendiklerinizi takibe alabilir ve sonucu gözlemleyebilirsiniz. Bildirimleri alabilmeniz için "Ayarlar" sayfasından telefon numaranızı doğrulamanız gerekmektedir. Deneyimlerinizi benimle de paylaşabilirseniz memnun olurum. İyi çalışmalar.
hocam hayırlı olsun keşfet kısmı için bir öneride bulunmak istiyorum. Bende 400 tane kelime var her gün bunlarla sorguluyorum.sistemdede bu kelimeler kaydedilip üzerine tıkladığımda sorgulama çalışsın her gün aynı kelimeleri yazmamış olurum. Buna benzer özellik dombul.com da var. Mail adresimide pm ile gönderdim.
Teşekkür ederim hocam. Sizlerin görüş ve önerileri benim için çok önemli. Önerdiğiniz özelliği mutlaka inceleyeceğim. Hesabınız şuan aktif durumdadır ve test için kredi yüklenmiştir. "Düşecek Domainleri Keşfet" sayfasından bugün düşecek domainlerden beğendiklerinizi takibe alabilir ve sonucu gözlemleyebilirsiniz. Bildirimleri alabilmeniz için "Ayarlar" sayfasından telefon numaranızı doğrulamanız gerekmektedir. Deneyimlerinizi benimle de paylaşabilirseniz memnun olurum. İyi çalışmalar.
E-posta doğrulamasında sorun yaşayanlar varsa, hata düzeltildi. Kullanıcıları bekletmemek adına e-posta doğrulaması bekleyen tüm hesaplar onaylandı.