UtkuKockaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Iste bu mantik yuzunden hayatin boyunca hicbirsey elde edemeyeceksin belkide. Insanlari dil din irk olarak ayiriyorsun. Meksikali cocugun senin ulkendeki ac cocuktan ne farki var? Elinden geliyorsa yardim et dedik. Illa gidip meksikaliya yardim et ulkendeki olsun mu dedik? Sen yapma yardim. Senden istemiyoruz.

Boyle yaziyosunda acaba kac sosyal yardim organizasyonunda yer aldin. Bir sor bakalim kendine. Gerce, kendin soylemissin. "Yardim yapacaksam " demekki ulkendekinede yapmiyorsun.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:16:39 -->-> Daha önceki mesaj 13:14:46 --

Yahu yapmadigimi nerden biliyorsun? Sene olmus 2016 hala Turkiyedeki hukukun isleyisine guveniyorsunuz. Yok oyle bisey yooooook. Turkiyede hukuj falan yok hocam. Basbakanada sikayet etsen mahkemeyede versen yok. Sorgulayip birakiyorlar. Napcaklar cocugundan para aldi diye babasinimi hapise atcaklar?
Dostum sn elinden geleni yap yeter yardım edemiyorsan sesini duyurmuş olursun ki böyle yapmışsın doğrusunu yapmışsın. Yalnız sen hukuka ona buna kafayı takıp bu kafayla gidersen bırak yakın çevrendekileri ne meksika nede başka ülkedekilere faydan dokunur hayatta başarılar dilerim.