Bunu burada değil orada yapacaksınız. Ben yardım yapacaksam kendi ülkemde ki çocuklara yaparım. Neden başka ülkeye yapayım ki?
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Iste bu mantik yuzunden hayatin boyunca hicbirsey elde edemeyeceksin belkide. Insanlari dil din irk olarak ayiriyorsun. Meksikali cocugun senin ulkendeki ac cocuktan ne farki var? Elinden geliyorsa yardim et dedik. Illa gidip meksikaliya yardim et ulkendeki olsun mu dedik? Sen yapma yardim. Senden istemiyoruz.
Boyle yaziyosunda acaba kac sosyal yardim organizasyonunda yer aldin. Bir sor bakalim kendine. Gerce, kendin soylemissin. "Yardim yapacaksam " demekki ulkendekinede yapmiyorsun.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:16:39 -->-> Daha önceki mesaj 13:14:46 --
Türkiye'de çocuklara yardım ettiğinizde elinden alındığını görüp, yardım kesmek yerine yetkili mercilere bildirmeniz daha doğru olurdu diye düşünüyorum.
İnşaAllah uyuşturucudan da kurtulurlar dini,dili ve ırkı farketmez.
Ayrıca yabancı içerikli sitesi olan arkadaşlar banner da yayınlayarak destek olabilir.
Yahu yapmadigimi nerden biliyorsun? Sene olmus 2016 hala Turkiyedeki hukukun isleyisine guveniyorsunuz. Yok oyle bisey yooooook. Turkiyede hukuj falan yok hocam. Basbakanada sikayet etsen mahkemeyede versen yok. Sorgulayip birakiyorlar. Napcaklar cocugundan para aldi diye babasinimi hapise atcaklar?