Selam arkadaslar, bir arkadasimin diger bir arkadasiyla baslattigi kampanyayi sizlerle paylasmak istiyorum.
Kampanya Meksikadaki fakir cocuklara yardim etmek amacli olusturulmus bir kampanya olmak ile birlikte baslatan kisiye tamamen guveniyorum.
Bu cocuklar ac susuz sokaklarda hayatlarini surdurmeye calisiyorlar, 10 yasina bile gelmeden uyusturucu ticaretinde hatta tetikcilikte bile kullaniyorlar. Bunlari engellemek icin elimizden geleni yapmak gerekiyor.
Normalde bu tur bagislari vs. kesinlikle desteklemem cunku asla gercek sahibine ulasacagina inanmam. Ama bu arkadasim 2 ay once sirf bu cocuklara yardim etmek icin Californiadan Meksikaya tasindi. Elinden geleni yapiyor.
Ne var canim meksikaya tasinmakta demeyin, Istanbulun Esenleri gibidir orasi

Kiz basina gidip oralarda yasamak gercekten zor. Ama arkadas kendisine bir hedef koydu ve bu hedef icin yola cikti. Bizede yardim etmek duser diyerek konuyu acmaya karar verdim.
Ilk bagisi ben yaptim zaten, adimi soyadimida gorebilirsiniz etkinlik sayfasinda. Minimum 5$ bagis yapilabiliyor. 15

sizin icin. Kimine gore cok, kimine gore sigara parasi.. Elinizden geliyorsa yardim yaparsaniz sevinirim.
Ayrica arkadas Musluman olmasada sizin icin dua edecegini soyluyor
Event sayfasina buradan ulasabilirsiniz ;
https://myevent.com/giveahandandapieceofyourheart
Siteyi internette arastirdim, d.olandirici oldugunu soyleyen bir yer bulamadim ama birde siz baksaniz iyi olur. Belki arkadasimda bilmeden d.olandirici siteye bulasmistir. Bilemiyorum..
Ek olarak, aklinizdan gececek ilk sey muhtemelen neden kendi ulkendeki aca fakire yardim etmiyorsun olacaktir. Ama ben elimden geldigince sokakta gordugum cocuklara yardim eden biriydim Turkiyedeykende. Tabi sonra bu yardimlari bu cocuklarin elinden zorla alan adi insanlar oldugunu anlamaya baslayinca kesmistim. Herneyse, bu arkadasin bu yardimlari dogru kisilere ve gercekten ulastiracagina emin oldugum icin bu ise girdim.