2014 yılında daha ilk cıktıgında 500 TL verip almıştım bir paket beni üye yapan arkadaş bana 150 TL iade yapmıştı bana 350 TL ye maal olmustu.

İlk 3 ay iyi satış yaptım facebooktan tanıtımlar eş dost ve gittigidiyora koyarak belli ürünleri 3 ayda 300 TL lik bir hakediş aldım. sadece yönlendirme yaparak 300 TL kazanmak hosuma gitmişti.

Ama sonra....

LG G3 furyası patladı incirde getirtiyordu ve iyide fiyata satıyordu şirket kredi kartıyla alıp arkadaşlara LG G3 sattım tam 6 kişiye ve 6 telefondan incirin bana verdiği ücret 90TL falandı işte ogün dedim incir çürümüş. Çünkü marketingi ben yapıyor müşteriyi ben yönlendiriyordum ama telefon başı 15 TL kazanmak işime gelmiyordu.

Onun dışında sistemin büyük kısıtlamaları vardı kesinlikle kontrol onlardaydı ve klon site mantıgıyla yapıldıgı için rekabet yüksekti. ilk 3aydan sonra ve telefondan kazandıgım 90 TL den sonra ki 1.5 senede hiçbir marketing yapmadım ve 1.5 senede sadece 20 küsür TLlik bir hakkediş geldi yani toplamda incirin bana havale ettiği medel 400-450 TL arasıydı.

Şuanda battıgı söyleniyor biranda sistemleri kapatmıslar ve haliyle suanda sistem calısmıyor ve madur olduk haliyle, her ne kadar kazanmasakta elimizin altında bir fiyat listesi vardı ve artık o da yok.

Sözleşmeyi hatırlamıyorum ama bizden sınırsız lisans ücreti alıp kapatmaları yasal mı ? bunları mahkemeye versek sözleşme bedelini geri alabilir miyiz ?