bildiğim kadarıyla cevaplım
1-) Açık kaynak olması lazım
5-) Evet
teşekkürler.
4 - oldukça yüksek diye biliyorum %30 ile %50 arasında filan (yanlışım olabilir.)
2 - çalışmanız codecanyona dahil edildiğinde siz sadece eğer ücretli destek paketi yaptıysanız ücretli destek sağlarsınız onun haricinde bir şey yapmanıza gerek yok. müşteri ile sizin aranızda pek bir bağlantı olmuyor.
teşekkürler.
1- Açık kaynak vermeniz gerekiyor.
2- Siz dosyaları başta zaten yüklüyorsunuz alım işlemi gerçekleşince karşı taraf dosyayı indiriyor.
3- Çeşitli ödeme yöntemleri mevcut ( çok bilgim yok )
4- Dosyaları yuklerken yanı projenızı yollarken fıyatını bellı edıyorsunuz ederken tam hatırlamıyorum ne gırersenız zaten bellı komısyonu hesaplayarak yazıyor orada. Tek lisans ta 20 $ coklu lısansta sanırım 200$ cıvarı komısyon koyuyordu tam hatırlamıyorum ben bır html tema yuklerken o sekılde bır olay ıle karsılasmıstım.
5- İngilizce dosyalarınızı yuklerken ve support bolumunde soruları cevaplar ıken size lazım olucaktır illaki.
Son olarak ben dosyalarımın tam olarak 3 hafta onaylanmasını bekledım sonunda da sildim
Yolunuz açık olsun.
teşekkürler önce ufak bişey atayım o zaman duruma bakar ona göre daha büyük projelerle girerim
teşekkürler.