truser adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bildiğim kadarıyla cevaplım

1-) Açık kaynak olması lazım
5-) Evet
teşekkürler.

Noventa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
4 - oldukça yüksek diye biliyorum %30 ile %50 arasında filan (yanlışım olabilir.)
2 - çalışmanız codecanyona dahil edildiğinde siz sadece eğer ücretli destek paketi yaptıysanız ücretli destek sağlarsınız onun haricinde bir şey yapmanıza gerek yok. müşteri ile sizin aranızda pek bir bağlantı olmuyor.
teşekkürler.

Birdilimask adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1- Açık kaynak vermeniz gerekiyor.

2- Siz dosyaları başta zaten yüklüyorsunuz alım işlemi gerçekleşince karşı taraf dosyayı indiriyor.

3- Çeşitli ödeme yöntemleri mevcut ( çok bilgim yok )

4- Dosyaları yuklerken yanı projenızı yollarken fıyatını bellı edıyorsunuz ederken tam hatırlamıyorum ne gırersenız zaten bellı komısyonu hesaplayarak yazıyor orada. Tek lisans ta 20 $ coklu lısansta sanırım 200$ cıvarı komısyon koyuyordu tam hatırlamıyorum ben bır html tema yuklerken o sekılde bır olay ıle karsılasmıstım.

5- İngilizce dosyalarınızı yuklerken ve support bolumunde soruları cevaplar ıken size lazım olucaktır illaki.

Son olarak ben dosyalarımın tam olarak 3 hafta onaylanmasını bekledım sonunda da sildim

Yolunuz açık olsun.
teşekkürler önce ufak bişey atayım o zaman duruma bakar ona göre daha büyük projelerle girerim
teşekkürler.