resimdeki sadece 1 haftalık giden tutar
Arkadaşlar artık çıldırmak üzereyim oynamayacagıma söz verip kendime küfredip yinede aklım karışıyor direk para yatırıyorum.
kaybettikten sonra etrafa kendime zarar vermeye başladım intihar etmek bile geçiyor içimden.
henüz 17 yaşındayım beni davet eden üye bana ruleti öğretmişti ona bağılmı olmuştum ama bu kadar kaybetmiyordum sonra r10da konu açtım nasıl bırakırım diye bana blackjack diye oyun oyna daha iyi dediler aklım karıştı 1-2 oyun oynadım ve direk bağımlı olmuşum.
1 AYDA GİDEN TUTAR : 45 BİN TLden Fazla.
Kazanç:00.00
Nasıl tedavi olurum kumardaki paraları internette reklam link kısaltma vs karışık olarak kazanıyorum. tam baya kazanıyorum artık hayatım düzelicek derken bu lanet olası kumar bağımlısı oldum.
17 yaşındayım ve ailem 1 liralık loto oynasam dahi aşırı kızıyor ne yapmalıyım
Irade meselesi hocam. 17 yasinda bu kadar para kazanacak kapasiten var ama bu boktan oyunu oynamayi durdurabilecek kadar iraden yokmu? Kusura bakmada salak derler. Belliki zeki bir kardesimizsin. Internetten para kazandigini tahmin edebiliyorum ama en kesin kurtulma yolu internet erisimini sonlanirman. 1 ay kapat internetini telefonunu. Yavas yavas kendine gelirsin.
Hirslandir kendini. Sen bukadar aptal bir insan degilsin. Sen daha iyisini hakediyorsun. Kumar cahil ve ahmaklarin isidir. Sen ahmak misin? Cahil olmadigin kesin.
Insanlara danismayi falan bosver. Kendine iki tokat at. Hirslan. Birakicam bunu de. Harcadigin parayi yine harca, git kariya kiza yedir kumardan iyidir. En azindan gecenin sonu mutlu
(Sana hakaret etmiyorum, hirslanman icin bunlar gerekli. Umarim beni yanlis anlamazsin dostum.)