Verilen etradeye bakarsak Adam nitelikli dolandırıcılıktan banlanmıs hocam. Bu üyelik hakkında ilk haftasında mesajda yazmıstım güvenmeyin diye otel sahibiyim diyordu o bayanın adı soyadıyla sonra 3-5tl ye sanal kart satıyordu.
Konu reported.
Konu reported olayınızı anlayamadım? Eğer konularıma baksaysaydınız neden banlandığımı görürdünüz O bana verilen haksız ticaret puanıdır 1.5 aydır kalksın diye konu açıyorum ban yiyorum.
BEN HİÇ SANAL KART SATMADIM
Tebrik ederim. Eleman 3 aylık bebek diyor. Oysa bu yeni doğan olmalı. Yanında yeni lohusaya takılan kırmızı şey var.
Ayrıca sarılık olmasın diye sarı örtü var. 3 aylık bebekte fizyolojik sarılık olmaz.
Resimde geotag yok. Muhtemel başka bir fotuyu kırpmış, çözünürlük o yüzden kötü. Böylece image aramada çıkmıyor.
Çok güzel bir kız çocuğu, Vatana Millete ve ailesine hayırlı bir evlat olur, inşallah.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:45:14 -->-> Daha önceki mesaj 13:43:07 --
Üzüldüm benden önceki 2 yoruma baktımda fakeymiş meğer, ne gerek var böyle saçma şeylere neden böyle birşeyle uğraşıyosunuzki
Teorilerinizi beğendim, video ekleyeceğim. @metinciris @realstar teori yürütmüş, siz yürümüşsünüz bir başkası gelip gömmüş ayıp.