Benimde tavsiye ettiğim bir firma, iletişimleri çok hoşuma gidiyor mesefali davranmıyorlar müşteri ile yakından iletişim kuruyolar ister istemez bir yakınlık oluyor.
Bende tavsiye ediyorum herkese. Reseller hizmetlerini kullandım kesintiyi bırakın anlık bir yavaşlama dahi olmadı, hız konusunda muazzam
sizin gibi hizmet veren firma gelmez bir daha r10 a
Veridyen'e bir teşekkür de benden gelsin. Mesajlarıma kısa sürede dönüş yapıp, taşıma işlemimi gerçekleştirdiler. Sunucunun hızıda muazzam derece de, bize sadece sitelerle ilgilenmek kalıyor. Tekrar teşekkürler
Güzel düşüncelerini paylaşan herkese çok çok teşekkür ederim.Ben ve ekibim memnuniyetle yardımcı olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.
Hayirli olsun Ufuk bey.
Kendisinden gedik.net.tr varken hizmet almistim, sonra İzmir'e gitmisti, onceden Zonguldak'taydi sanirim
İsim guzel olmus (veri+meridyen)
Belirttiğiniz gibi bir dönem Zonguldak'taydım.Memleketim olur ayrıca.Sonrasında İzmir'e yerleşince gedik.net.tr sitesini ve müşterilerini çalıştığım firma ile birleştirdik.O dönem ki müşterilerin bir kısmı hala devam etmekte o firma ile.
5,5 senelik bir süreç sonunda yollarımızı ayırdık ve Veridyen için 4 Aralık 2015 itibariyle kolları sıvadık.
İsim ise dediğiniz gibi veri ile meridyenden türetilen bir isim.