http://www.drmehmetakgun.com Ankarada iseniz bu doktor ile görüşün. İşini iyi yapan bir doktor olduğunu biliyorum fakat fiyatları bilmiyorum.
Bi araştırayım hocam saolun
Es.. W. adlı estetik merkezinde yaptırdım. Vaat ettikleri hiç bir şey olmadı hatta daha çok saçlarım döküldü. ŞikayetVar'a şikayet ettim para mı gönderdiler.
Ama o kadar ikna edici ve kesin gibi konuşuyorlar ki yaptırmanız için, varınız yoğunuzu verirsiniz. Seansların bitimine yakın hiç bir halt olmayınca başta söyledikleri ne varsa onlardan kaçtılar.
Es.. W. ben kesinlikle ne saç ekiminde ne de farklı işlemlerde güvenmiyorum bu hastaneye hakkında oldukça şikayet ve yapılan işlemlerin baştan savma olduğu yazılıyor her alanlarda
Bende yaptırdım ama işe yaramadı. Saç kökleriniz bitmişse işe yarayacağını umut etmeyin. Ama kökler var ve güçsüz ise onları canlandırıyor. Tabi doğru kaliteli malzeme kullanan yerde yaptırırsanız. Ben bu olay bayanlar için kel erkeklerde işe yaramıyor kendimden biliyorum.
Kişiden kişiye göre değişiyor sanırım peki hocam yaptırmadan önce herhangi bir test vb işlem yapılmıyor mu ? Yani saç köklerinin incelenmesi uygun mu değil mi diye bakılması vb işlemlere tabi tutulmuyormu?