tosunkaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sitede baska reklam da mi olmasin referans kazanmam icin? Ayrica yazilarin uzunlugunu gormediginize eminim. Abartili birkqc baslik gosterin. Kolpa haber basliklarindan iyi olduguna inaniyorum. Yazilacak cok iyi makalelerim var ama para kazanmadan butun icerik cope gidecek cok ziyaretci cekecek seyler. Birsuru insanin istegini bekletiyorum. Gizlilik politikasi gecen hafta yaziyordum. Bugun eklenmis olur hemen. Cerez, reklam politikasi. Yanit icin tesekkurler.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:51:39 -->-> Daha önceki mesaj 14:00:50 --

Yazdiklarinizin aynisi!! Ama su an yeniden basvurtmuyor. Ayrica panele girince hesap etkin degil dio? Yeni hesap mi gerekiyor. Reklamlari da kaldirdim. Googledan daha inatim. 😂
Belgesiz Adsoyad.com.tr Domain Alma 12 TL (nic.tr) Adım Adım
Veri Kaybı Olmadan Legacy BIOS’u UEFI’ye Dönüştürün (2 Farklı Yöntem)
Windows 10’da Giriş Parolasını Kaldırma (Microsoft Hesabıyla)
Backlink Nedir? Backlink Oluşturucu Siteler ve Kaynakları (Ücretsiz 65 Bin)

Yukarıda ki başlıklar abartılı bence. Sanki Google aramalarında çıkayım diye atılmış olduğu hissine kaptırıyor kendinizi.

Son yazılarınıza baktığımda (şimdi gördüm) arasında çok fazla zaman var. Biri 3 hafta önce, biri 24 Temmuz da biri de 4 Temmuz da. Teknoloji ağırlık site olduğunuzu iddia ediyorsanız mutlaka günde düzenli içerik girmeniz gerekiyor.

Yine belirtiyim. Kategorileriniz de yeterli içerik yok diyemeyeceğim resmen bomboş. Misal mobilde 8 tane içeriğiniz mevcut. Burada önemli olan sadece yazılarınızın uzunluğu değil. İçeriğin ne kadar fazla ve doyurucu olduğu. Eğer ziyaretçi siteye gelip sizin bir makalenizi okuduktan sonra geri dönüp aynı aranan kelime de başka siteye girip orada daha fazla zaman geçiriyorsa buda - puan demektir. Bunlar hep dikkate alınıyor.

Kocaman bir logonuz var. Gerçekten masaüstünde göz yoruyor. Düzeltmelisiniz.

Belli bir doygunluğa gelmeden boş yere tekrar tekrar başvuru yapmayın. Kabul edilmeyeceksiniz.

Kendinize şu soruyu sorun. Ben Google olsam bu siteye onay verir miydim? Verirsem sebebi ne olurdu?