Teşekkür ederim. Aslında amacım özgün içerik girmekti fakat gözümde büyüdü kolaya kaçtım. Sitede adsense var, translate olduğunu yani hızlıca algılar mı Google? Adsense'den ban yiyince ayrıca sadece site mi yiyor, yoksa bütün hesap mı? Hesapta başka alan adları da barındırıyroum çünkü
Açık söylemek gerekirse durum bir şikayete bakar hocam. Ha şikayet edilmezseniz, ne zaman algılar onu tahmin etmek güç. Ne siteler var, seneler sonra adsense politika ihlali olduğu için banlanan. Adsense'nin aynı zamanda banlama stili de oldukça karmaşık. Yani bu yüzden hesap mı banlanır yoksa site mi banlanır bunu kestiremiyorum. Ancak benim fikrimi sorarsanız, diğer Adsense kullandığınız sitelerden biri popüler bir site ise (Yaklaşık Günlük 5000 min tekil hit varsa) Adsense size önce bir uyarı gönderecektir. Çünkü iyi yayıncıları bazı durumlarda kolay banlamak istemezler. (Ancak bazı durumlarda bu çok basit olacaktır) Siz de uyarıya göre davranabilirsiniz. Bu benim fikrim. Adamların sağına soluna belli olmuyor.