arkadaşlar lütfen acemi arkadaşlar başvurmasınlar. eklenti yazdırmayacağım, yazılmış bir eklentideki bir hatayı düzelttireceğim.
Yapılacak iş eklenti kurulumu değil, eklentiyi kurdum sıkıntı yok, sorun eklentinin ayarlarının olduğu şekliyle çalışmaması.
Konuyu açalım:
ücretli, lisanslı satınaldığım bir eklenti var, eklentimiz pop up eklentisi, diğer pop up eklentilerinden tamamen farklı. sorun ise pop up siteye giren herkese açılmıyor, sorun bu.
belki kodlamada buna bir engel konmuş bilemiyorum ama ayarlar kısmında siteye giren herkese açılsın şeklinde ayar var
%100 yapıyorum. yani herkese açılsın, ama herkese açılmıyor %5 gibi bir kısma açılıyor.
eklenti database üzerine veri kaydı yapıyor (belki tarayıcıya da kayıt yapıyordur o konuda bilgim yok), oradaki verilere göre siteye giren insanların bir kısmına açıldığını biliyoruz. tabi bana da zaman zaman açılıyor pop up. Fakat sitedeki online kişi sayısı ile çok uzak sayıda kişiye açıldığı kesin.
Yapılması gereken eklentinin diğer ayarlarını bozmadan, kodlamada herkese popup açılmasını engelleyen hangi kod varsa kaldırılması ve popupun herkese açılacak şekilde ayarlanması.
işi yapabilecek kişiye İŞ SONUNDA 200 TL ÖDENECEKTİR. LÜTFEN KONU HAKKINDA ÇOKAZ BİLGİYE SAHİP ARKADAŞLAR BAŞVURMASINLAR, BİONLUK SİTESİNDEN 5-6 KİŞİYE İŞ 50 LİRAYA VERİLDİ AMA YAPABİLEN ÇIKMADI, O NEDENLE FİYAT YÜKSELTİLDİ AMA İŞ YAPILABİLİRSE ÖDEME GEÇİLECEK
Hocam çoğu kişi sitedeki reklamlardan sıkıldığı için, popup engelleyici eklentiler kullanıyor tarayıcı da bunla engelleme olabileceğini düşündünüz mü eğer bu yuzdense çok sıkıntı.