tosunkaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
TAM SEVİNMİŞTİM. BANA ONAYLANMIŞ GİBİ Bİ EPOSTA GELDİ AMA REKLAMLAR ÇIKMIYOR VE ADSENSE'E GİRDİĞİMDE AŞAĞIDAKİ MESAJ ÇIKIYOR.

EPOSTA:
Para kazanmaya başlamak için sitenize reklam yerleştirin »
Yayıncı kimliğiniz: ca-pub-4088392577345343
Harika haber!
Reklamlar artık sitenizde yayında.
Harika haber!
Sırada ne var?
Önümüzdeki birkaç gün içinde size reklamlarla daha fazla para kazanmanın ve sitenizin ziyaretçilerine harika bir deneyim sunmanın yolları hakkında bazı ipuçları göndereceğiz.
İpuçlarımıza abone olmak için AdSense ayarlar sayfanıza giderek İpuçlarını ve en iyi uygulamaları içeren periyodik bültenler onay kutusunu işaretleyin.
Evet, ipuçları almak istiyorum
Bu sırada, rahat koltuğunuza kurulup yararlı AdSense başlangıç kılavuzumuza göz atabilirsiniz.
İnternet'te görüşmek üzere,
Google AdSense Ekibi
ADSENSE'DEKİ MESAJ:

Hesap Etkin Değil
Bu login için bir AdSense hesabı mevcut değil. Başvurunuz henüz inceleme aşamasında. Başvuru tarihinizden sonraki bir hafta içinde başvurunuzu inceleyeceğiz ve size bir e-posta göndereceğiz. AdSense’e katılmaya hak kazandığınızda hesabınıza giriş yapabilecek ve programı kullanmaya başlayabileceksiniz.
AdSense anasayfasına geri dön.

Bakın buda benim son başvurduğum site için gelen onay mail trafiği, fikir sahibi olmanızı sağlar. Adsense son zamanlarda resmen sapıttı, sildiğim bir mailide sayarsak Onaylanmış hesabıma 4-5 kere yeniden başvuru yapmak zorunda kaldım.