Cingan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Site adresi Nivu.net
Site için istenen fiyat Aklıma yatan fiyat olursa vereceğim
Sitenin aylık getirisi:aşağıda
Sitenin açılış tarihi:2012
Kategori, sitenin içeriği nedir:Forum
Günlük hit sayısı:bilinmiyor
Ziyaretçi kaynağı: bilinmiyor
Domainin yaşı ve Pagerank değeri:3 dmoz kaydı var
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler:Tüm içerik
Hosting dahil midir:hayır
Banlı olduğu sponsor var mı:adsense banlı
Banlı olduğu arama motoru var mı:hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi:evet 750 tl vbulettin lisansı
Yazılım lisans sonlanma zamanı:yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..:yok

Merhaba Arkadaşlar Nivu yu bilmeyen yoktur herhalde

Bu siteden ayın 28 inden bu yana 2 bin lira para kazandım (sadece telefonumdan bu süreçte bilgisayar dahi bir sefer bile kullanmadım )
Kazandığım parayı siteyi alan kişiye konuşmalardan ve banka hareketlerimden kanıtlayabilirim bende bu kazanç kapısınn yeni farkına vardım.
Nivu dan benim kazandığım şekilde para kazanan bir kaç kişi daha vardı konuştuğumda son bir kaç yıldır çok ciddi kazançlar elde ettiklerini gördüm
bunun üzerine işleri tek elden yönetip bütün kazancı kendim sağlamak için nivuyuda satın aldım.
Konuyu buraya site adı ile açmamın sebebide budur. Benim ne şekilde para kazandığımı bir kişi anlarsa dahi forum üzerinden ticret yapıp para kazanmasına izin vermeyeceğim.
yaptığım işin devamlılığı vardır ve çok ciddi rağbette vardır hatta insanlar benimle ticaret yaparken hep Allah razı olsun şeklinde ticaret yaptılar.
size yapacağınız işi ve dikkat etmeniz gerekenleri yarım saatte anlatacağım
Ne iş yaptığımı pm ile kimseye anlatmam burada kaç kere site sattım kimin alıcı kimin bakıcı olduğunu anlıyorum.
Siteye ciddi bir teklif gelmezse satmam.
satmamdaki amaç bayramdan sonra okul açılacak ve ben okulu uzattığım için 3. sınıf ve 4. sınıfı aynı anda okuyorum dersler çok ağır sabah 8 akşam 11 okulda olacağım. ciddi bir teklif gelmezse yapacağım işi anneme öğretirim o bile devam ettirir ciddi teklif deyincede çok büyük mebla düşünmeyin öğrenciyim sonuçta teklif vermekten çekinmeyin daha önce burda sattığım site vardı kimseden ses çıkmayınca 4 bin liraya sattım alan arkadaş 2 gün sonra başka forumda 8 bin liraya sattı lütfen teklif vermekten çekinmeyin benim için büyük para belki sizin için küçük paradır.

Site hit bilgisi filan nedir bilmiyorum site zaten marka site 4 harf domain dmoz kayıtlı.
tekliflerinizi pm atabilir yada numarama sadece whatsapp veya kısa mesaj ile ulaşabilirsiniz 0541 541 kırkdokuz 95
yanlış birşey yazdıysam affola.

Forumda emeği geçen Mf.rub abimiza saygılar