Merhaba arkadaşlar, selamun aleyküm öncelikle. Sizlerden birkaç mantıklı öneri almak istiyorum.

Bu zamana kadar internet sektöründeyim genel ilgi alanlarım sosyal medya yazılımları, sistemleri , birkaç aktif kadın blogu, blog denemeleri vs. oldu. Parayı vurduk vurucaz derken bi kaç yüz binlira öyle böyle geldi derken bi şekilde gitti o konulara hiç girmeyeceğim, şimdi bayadir yine gelirim var fakat sabit degil aylık 3 olur 5 olur min 1 olur.

1 sene öncesinde ilk göz ağrım olan ve hastastı oldugum bi bmw araç aldım, şimdi söylediğim gibi boşum, bu arabamı satıp mantıklı bir iş kurmak istiyorum biraz da sabırsızım öyle 1-2 sene parayı çıkartma gibi bir niyetimde yok, ne kadar hemen olsun istesemde biliyorum 7-8 ay bulacagını parasını çıkartmak icin.

Şimdi oto-yıkama tarzı bir yer açasım vardı bir kaç araştırma yaptım çok ama çok güzel getiris var, gideri çok az. fakat yer önemli çok çok iyi yer için ise çok para lazım, arabanın ederi 30-45 arası , bu fiyata güzel dükkan zor ama yinede sağlam dükkan ayarlanır illaki.
Bu oto yıkamanın mafyaları , haraca bagladıkları vs.. kendi gözümle şahit oldum buna, ee tabi herkes kendine göre mafya bizde birşeyler çıkarıp karşılık veririz desem o kafada olmak istemiyorum zamanında çok başım belaya girdi, hemen yeni yeni 1-2 sene oldu olacak.. o kafadan da uzak durmak istiyorum, ee o kadar yıldır net işindeyim birşeyler kovalıyorum mantıklı olarak net sektörüne yatırım yapmam lazım...

yalan olsunda istemiyorum çünkü elimde ki tek canlı para edicek varlık o kaldı oda yalan olursa geleceğim baya kuskuya girer açıkcası
mobil uygulama sektörüne giresim var, hiçbir iş garanti değil, kendi bilmediğim işede giresim yok , haa biliyorum şöyle biliyorum mobil uygulama editlenir ufak tefek birşeyleri yapılır ama sonuçta alt yapısını 0 dan ben yazmadığım için en ufak sorunda birisiyle iç içe yüz yüze olacağım ve her seferinde tekrar ücret gidecek vsvsvs.. bu tarz kafamda allak bullak sorular var,, siz olsaydınız 30 40 liraya ne gibi bi yatirim yapardiniz?