GuNGoRv adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Site adresi : Pm & Telefon
Site için istenen fiyat : 5000
Sitenin aylık getirisi: 600-700
Kategori, sitenin içeriği nedir: Kitap
Günlük hit sayısı: 2.7K - 3.1K
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerik
Hosting dahil midir: İstenirse host açılır kendi resellerimde barınıyor.
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Wordpress + 3 lisanslı tema
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Her hangi bir telif vs sorunu yoktur.

Daha önce de satışta olan sitedir ve geliri hala artmaktadır. Okulların kapalı olduğu zamanlarda 3k hit ve bu geliri mevcuttur bu ay okulların açılması ile birlikte hit ve gelir x2 olacak. Site sektörde marka sitedir her kelimede ilk sayfada veya ilk sıradadır.

Sitede Adsense ile birlikte İndirme reklamı kullanılıyor aşağıda istatistikleri mevcuttur.

ADSENSE

İndirme Reklamı

Sitede bot mevcuttur ister elle özgün eklersiniz ister bot ile 10 dakika da zamana yayıp içerikleri ekler diğer işlerinize bakarsınız. Bot özel yapılmıştır google da 1 kitap ile komple sayfayı kapatacak kadar güzel düşünülmüştür.

Sektörde 5k hitle günlük 60 tl kazanan sitede mevcut 800 hitle günlük 20 lira kazanan sitede mevcut siteyi aldıktan sonra prof. bir arkadaşa yerleşim yaptırırsanız 2 ayda kazancınızı x3 yapabilirsiniz.

Sitenin 3k grubu ve 600 kişilik sayfası mevcuttur sayfada içerikler oto paylaşılıyor grupta paylaşım bile yapılmıyor her gün en az 50 istek geliyor.

+ Siteyi aldığınız da zamanım var ilgilenirim dendiğinde size vereğim taktikler ile günlük hitinizi anında 5-6k seviyesine çekebilir ve gelirinizi katlayabilirsiniz.

Sitede locker eklentisi mevcut her içerik istemeseniz dahi sosyal medyada kullanıcı tarafından paylaşılmaktadır. ( sadece eklentiye 25$ verildi. )

Ayrıca yine sitede site içi sorguları kayıt eden eklenti mevcuttur bu sayede kullanıcıların hangi kitaplarını aradığını görebilir ve bu kitapları ekleyerek hitinizi yine arttırabilirsiniz.

Allah rızası için keyfi pm istemeyin arkadaşlar siteyi zaten ilgilenemediğim için satıyorum keyfi pmler ile de uğraştırmayın.

Not: 4-5 aylık yoğunlum var bu yüzden satıyorum siteyi 5 ay sonunda sıkıldım satmak istiyorum vs dediğiniz de site aynı hitte ve gelirde ise sattığım fiyattan alırım dilerseniz bunun içinde sözleşme yaparız sorun yok.
Pm alabilirmiyim hocam