Selamlar,
Tek sitem var ancak 2 subdomainde de farklı wordpress tema kurulu. Yani toplamda 3 wordpress site olarak görülebilir. Şuan VPS kullanıyorum. 1 GB ram maalesef yetmiyor. Bu yüzden de siteme belli saatlerde erişim sağlayamıyorum.
Şuan VPS paketini yükseltmekle kiralık sunucu alımı arasında kaldım.
VPS paketinde 2 CPU ve 4 GB ram var. Fiyatı yıllık 1300 TL
Kiralık sunucu özellikleri de şu şekilde; Intel Xeon X3440 @ 4x2.53GHZ 8 GB ram 2 x 500GB SATA yıllık fiyatı 1900 TL
Tabi bu ücretleri bir anda veremem. Ara ara hosting şirketi %50 indirim uyguluyor. Takip edip o zaman alacağım mecburen. Bu konuda çok fazla bilgim olmadığı için sizlere sormak istedim. Hangisini almak daha avantajlı?
Düzenleme: Paket teklif etmeyin lütfen. Sadece soruma cevap arıyorum. Zaten kategorideki tüm konuları inceledim.
Merhabalar,
Güzel bir optimizasyon ve sunucu taraflı cache ile 4 gb ram 3 cpu düzeyindeki bir donanımda gayet güzel performans alabilirsiniz. Tarafımızda barınan bir çok müşterimize biz örneğin sunucu taraflı optimizasyon uyguluyoruz donanım düşük bile olsa. Eğer her türlü optimizasyon uygulamanıza rağmen kaynakların yetmeyeceğini düşünüyor iseniz elbette fiziksel de ihtiyacınızı karşılayabilir.
Saygılarımızla ...