FoRgEd adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
firma ismi söyleyin sizden sonra alacak olanlar 2 kere düşünsün ifşa etmeniz en iyisi
https://www.r10.net/sikayetim-var/163...ayetciyim.html

Elazığlı168 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Size ait olan sanal sunucunun resetlenmesi için ana makinanın resetlenmesine gerek yoktur.

Zaten ana makinayı etkileyecek bir olay olmuşsa diğer sanal sunucularda kitlenmiştir, sunucu kararsız davranıyorsa ana makina restartlanabilir, hem sizin hem diğer vdslerin tekrar çalışabilmesi için.

Eğer kaynak dağıtımı düzgün yapılmamışsa, size ait olan sanal sunucu ana makinayı zorluyorsa bu yüzden işleminizi bekletiyor olabilirler. Tabi böyle bir durum varsa açıkça bu konu müşteri ile paylaşılmalıdır, müşteri de buna göre hareket etmelidir.
Bana söylenen makinenin kitlendiği ve sunucuya reset atılması fakat bu durumdan diğer müşterilerde etkileneceği için sunucunun uygun bir zamanda resetlenmesi gerektiği ne zaman diyorum gece bakarız açılmazsa diyorlar. Şikayet konusu oluşturdum. Kendisine 5 cpu olan makinenin performansı hakkında bir şey sormuştum bu makine 1 cpu şimdi onla onu kıyaslıyorum diye şikayet konusunda kendisini savunucak ama iş öyle değil