Normal şartlarda kesinlik ile bir restart bu kadar sürmez bu kesin bir durum. Sadece bazı durumlarda restart işleminden sonra sunucu disk taraması yapar ve cihazı ondan sonra aktif eder fakat disk taramasının da bu kaar uzun süreceğinin ihtimalini vermiyorum açıkçası, bu sebepten dolayı başka bir şey olduğunu düşünüyorum. Ayrıca dediğim gibi sizin sunucunuz'un restartı ile ana makinanın restartı arasında bir bağ varsa demin söylediklerim geçersiz kalır ki sorun sadece sizin sunucunuzda değil ana makina üzerinde de bir handikap olduğunu gösterir.
Geçmiş olsun.
Daha öncede aynı sorunu yaşadık. Kendisine skypeden makineye ulaşamıyorum dediğim de " bekleyin hocam ben ne yapabilirim " cevabını almıştım. Daha sonra makineye reset attık gelmedi dedim bana " Sihirbazlıkmı yapayım açılması için o yüzden ne yapabilirim dedim." şeklinde cevaplar verdi. Sonra neyse uzatmadım. Daha sonra 45 dk falan geçti makine geldi. Bugün yine reset attım kaç saat geçti olmadı. 2 defa aradım makine müsait olduğu zaman reset atılıp açılır dedi. Skypeden ise " hocam kontrol ettim şuan kitlenmiş durumda " cevabını aldım. Ve hala ulaşamıyorum vds'ye