1,33 (2015 model Toyota Corolla 1 ay önce satan birisi olarak) Aurisi de kullandım ve bence Auris genel manada asla çok kötü bir araç değildir, kullanıdığımda bana çok pratik , kullanımı rahat , insanı yormayan, tabiri caizse bisiklet gibi bir araç hissi verdi. Yaristan , Fiestadan , ve bence hatta baz model vw. Polo'dan bile güzel araçtır auris. 2. el satışının zor olduğu konusuna çok katılmam neden derseniz şimdiye kadar hiçbir zaman Toyota marka araçlar , elde kalan zor satılan bir araç olmadı olmaz da. A marka araç 2 haftada satılırsa Auris en kötü 3 haftada satılır ama asla satılmaz değil. Ben ne araçları ne paralara satanları gördüm ve alanları da.(o konuyu fazla kafanıza takmayın bence) Her malın bir alıcısı vardır , siz yeterki aracınıza iyi bakın iyi kullanın , temiz araç markası modeli ne olursa olsun elde kalmaz

Eksileri var mı elbette var.
Örneğin , 1,33 motor seçeneği bence Türkiye şartları için saçmadır , çünkü 1,6 motorlu araca binen adamla aynı vergiyi ödemek durumunda kalıyorsunuz. Bu bir eksi kabul edilebilir.(Japonlar T.r.'yi düşünmemiş bu konuda)

6 ileri vites güzel bir detay fakat dediğiniz gibi normalde 6 vitesli bir araç 6. viteste 3000 devirlerde 125-130 yapmalı.Ama 120 yapıyorsa bu araç gitmez anlamı taşımıyor , ben 1,33 Corollamla (auristen daha tonajlı) 193-195 Km hızlara ulaştım otobanda. Bu hız 1,33 motolu bir araç için küçümsenecek bir hız değil bence. Japon araçları biraz devirli kullanılmaktan hoşlanır , devirli kullanıp aracı bayıltmadığınızda pek sorun yaşayacağınızı zennetmiyorum. Elbette bir 1,6 motor performansı beklemeyin ancak 1,2 - 1,3 gibi de değil kendine göre seri sayılabilecek bir araçtır.

Yakıt ekonomisi sizin için 1. öncelikteyse lpg taktırın (Toyotalar zaten lpgye çok uyum sağlayan araçlardır.) Fakat ben araç diri olsun , bastımmı iyi tepki versin diyorsanız 3 -5 kuruş fazla verip benzinle gezin derim
Başkasına hantal gelen araç size seri gelebilir veya başkasının beğenmediği bir aracı siz çok beğenebilirsiniz. O sebeple kullanın.

Herşeyden önemlisi gidip aracı test edin (benzinli alacaksanız benzinlisini , dizel düşünüyorsanız dizelini , lpg düşünüyorsanız lpglisini kullanın mutlaka) kullanımdan sonra vereceğiniz karar doğru karardır. Malın alıcısı sizsiniz ve en önemlisi sizin tatmin olmanızdır , gerisi yalan.