ztekin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar ben 3. sınıf öğrencisiyim 1. sınıfın bahar döneminde kyk ya kayıt oldum dönem bitince kendi isteğimle kaydımı sildirip eve çıktım . bu senede tekrar başvurdum görüştüğüm memurlar ve bazı arkadaşlar 2 katı ücret ödemek zorundasın diyor ancak kyknın resmi web sitesinde

ç. Yurtta barınmakta iken kendi isteği ile kaydını sildiren öğrencilerin tekrar başvurmaları ve yurtta boş yer olması halinde, o öğretim yılı için iki kat yurt ücreti alınarak yeniden yurda kayıtları yapılır.

böyle bir ibare var ve bura o öğretim yılı için derken kaydımı sildirip tekrar başvurduğum yılın aynı olmasından bahsetmiyormu

bilgilendirirseniz sevinirim
Selamlar, ibarede de 2 kat ücret ödemelisiniz diyor? Eğer yurtta boş olursa ki bu biraz zor gibi yerine göre diyelim? Sorunu tam olarak anlayamadım.

oguzhan65 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şimdi ben önlisans okuyordum kredi aldım okul bitti ama ben mezun olamadım bu sene sınava girip 4 yıllık kazandım tekrar kredi alabilirmiyim ?
+2 yıl daha alabiliyorsunuz diye biliyorum. Başvurduğunuz takdirde verirler. Hazırlık sınıfı varsa +1 yıl toplamda 5 yıl kredi alabiliyorsunuz.