Arkadaşlar ben 3. sınıf öğrencisiyim 1. sınıfın bahar döneminde kyk ya kayıt oldum dönem bitince kendi isteğimle kaydımı sildirip eve çıktım . bu senede tekrar başvurdum görüştüğüm memurlar ve bazı arkadaşlar 2 katı ücret ödemek zorundasın diyor ancak kyknın resmi web sitesinde
ç. Yurtta barınmakta iken kendi isteği ile kaydını sildiren öğrencilerin tekrar başvurmaları ve yurtta boş yer olması halinde, o öğretim yılı için iki kat yurt ücreti alınarak yeniden yurda kayıtları yapılır.
böyle bir ibare var ve bura o öğretim yılı için derken kaydımı sildirip tekrar başvurduğum yılın aynı olmasından bahsetmiyormu
bilgilendirirseniz sevinirim
Selamlar, ibarede de 2 kat ücret ödemelisiniz diyor? Eğer yurtta boş olursa ki bu biraz zor gibi yerine göre diyelim? Sorunu tam olarak anlayamadım.
Şimdi ben önlisans okuyordum kredi aldım okul bitti ama ben mezun olamadım bu sene sınava girip 4 yıllık kazandım tekrar kredi alabilirmiyim ?
+2 yıl daha alabiliyorsunuz diye biliyorum. Başvurduğunuz takdirde verirler. Hazırlık sınıfı varsa +1 yıl toplamda 5 yıl kredi alabiliyorsunuz.