Bu nasıl yorum ya
Işid fransanındamı sınırındaydıda oralarda terör eylemi gerçekleştirdi. sınırla patlamaların ne alakası var. Sınırın temizlenmesi demek temizlenen yerlerde bu teröristler olmaması demek ışidlinin anlındamı yazıyor teörisit diye adamlar geçen avrupada havaalanına saldırdı tırla insanları ezdi fransada biraz yorum yaparken geniş düşünün ..
geniş düşünün diyorsun hocam eyvallah güzel söylüyorsun da sen büyük bir ihtimal apartman dairesinde oturuyorsun. Senin apartmanında bulunan bir komşun evde sürekli uyuşturucu içse, çok aşırı yüksek sesle müzik dinlese, taşkınlık çıkartsa gider ne yaparsın polise şikayet edersin, apartman ahalisiyle toplanıp imza toplayıp attırmaya çalışırsın. Ya da kaba kuvvete başvurup gidip komşunla kavga edersin. Sen bile bunları yaparken bunların yanı dibimizde olduğu 5 senedir bilinirken neden adım atılmadı dedim. Fransa örneğini vermişsin. Peki fransanın terör tehdidi ile senin ülkenin terör tehdidi aynı seviyede mi? Alnında mı yazıyor diyorsun. Senin mantelitene bakılırsa vurulan her kişi cezalandırılan her kişinin alnında yazıyor demek ki ondan bir ceza infaz sistemi uygulanmış demek. Hepimiz de bilmiyor muyuz İŞİD 5 senedir sınırımızda ve saldırılar düzenliyor. Reyhanlıyı vs geçtim. Adamlar 1 senedir Kilise atmadıkları roket, atmadıkları mermi kalmadı. Niye 1 senedir birşey yapılmadı da şimdi yapılıyor? Yapılsın ben senden daha çok bunu isterim. Emin ol tek dileğim şu dünyada tek bir tane işidli kalmasın hepsi öldürülsün. Yalnız sorduğum neden bu kadar beklendiği