Hero11 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mehmet abi, rahmetliyi (konuyu) kabirinde rahat bırakmamış gibi olacağım ama sitelerin şu anki durumu nedir acaba?
hortlatmak ne kelime, ben bile korktum, konu benden yaşlı.
firma o işi bırakalı çok oldu, artık yoklar yani.

phpbot adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
merhaba

mesela film siteniz var diyleim hepsini kategoriye ayırdınız hepsi aynı ip de yani aynı sunucudamı çalışıyorsunuz ? Farklı ip konusunda ne düşünüyorsunuz gerekli gereksiz ?
örnekte çok manidar
kısaca: dibine kadar evet, farklı ip.

fguclu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok ayrışmadan, ben de site içi seo nun ne denli önemli olduğunu hatırlatmak isterim. Öyle ya normal şartlarda da bu denli yürümesi gerekmez mi.? Yani site içi kullanıcı odaklı kaliteli içerik hazırlayan site sahipleri bu çalışmalarının karşılığını görmeli. Ne o parayı bastır veya çeşitli yollarla al backlinkleri getir sayfaları kafaya..

Yani olması gereken site içi seonun (emek vermenin) en belirgin kriterler içinde yer alması.

Sizin çalışmanız acaba son 15 günlük dalgalanma sürecindemi oldu yoksa birkaç günlük bir mesele mi..?
evet aynen katılıyorum.
kesinlikle dediğiniz gibi olmalı.
ama öyle mi? hayır.
backler hala iş görüyor "ne yazık ki"

valla konu çok eski, tarihine bakmadınız sanırım.

isober adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
diger domaininiz peki 2, sirayami dustu yoksa kayipmi oldu? ozellikle suna cevap verirseniz bende fikrimi soyleyebilirim diger domain 1-2 gun siralamada kaldi sonra kayboldu veya hic siralamaya girmedi ve son olasilik halen ikinci sirada. birde ekstra olarak alt sayfalardada bu yer degisimi oldumu? keyword domainin etkisi tartisilmaz fakat yapilan farkli bir calisma keyword bile birakmaz ortada. ben sorularima cevap alabilirsem ayrica sizinle telefonda gorusup wm tolsunuzu teamla bakabilirsek ben nedenini size soyleyebilir.
evet, o da kendi kelimesinde ilk sıralardaydı ama bu dosyalar karıştıktan sonra ikinci domain yok olmuştu. sitelerin içeriklerini düzeltince her ikisi de eski yerlerine geri gelmişlerdi.
alt sayfaların önemleri yok çünkü tek key üzerine kurulmuş sitelerdi.

herkese saygılar
.