Arkadaşlar öncelikle hepinize teşekkürler içim rahatladı fakat bazı sorunlar var.
Müşteri hizmetleri ile yaptığım onlarca görüşme ardından tüm müşteri hizmetleri yetkilileri bu yapılan işlemlerin kendi sistemlerinde gözükmediğini. Bekleyen işlemlerde de göremediklerini.
Bu sebeple yapılan itiraz başvurusunun iptal edilme ihtimali olduğunu söylüyorlar. Kredi kartımı hemen kapattırdığım için mi böyle birşey oldu tam bilmemekle birlikte, ben yapılan çekimleri sadece cep telefonuma gelen sms'ler ile gördüm.
Her yapılan işlemi ve tutarını tek tek döküm veremiyor bana işbankası. Haftasonuna denk geldiği için mi bilmiyorum fakat saçma birşey oluyor gibime geldi.
İşin ilginci ovh'de bulunan sunucumda aynı kredi kartından aynı gün ödeme almıştı (her ay yapılan otomatik ödeme) onu da göremiyorlar. Hiç bir şey yok yani onlara göre.
Şimdi ovh üzerindeki sunucum için yapılan ödemeye de müdahale edilmesinden korkuyorum sunucumu felan kapatmasalar bari. Dertsiz başa dert
Offline bir pos cihazından çekilmiştir. Kullanılabilir limitin düşmüş değil mi? (Harcamalar başarılı şekilde çekildi yani?)
Offline cihazlardan çekilen harcamalar 2-3 gün sonra gözükür. O zaman itirazda bulunursun takma kafana

Düşmemişse zaten alışverişler iptal edilmiştir ki buda kullanılabilir limitini etkilemediği için borçlanmamış olursun.