Arkadaşlar öncelikle hepinize teşekkürler içim rahatladı fakat bazı sorunlar var.

Müşteri hizmetleri ile yaptığım onlarca görüşme ardından tüm müşteri hizmetleri yetkilileri bu yapılan işlemlerin kendi sistemlerinde gözükmediğini. Bekleyen işlemlerde de göremediklerini.

Bu sebeple yapılan itiraz başvurusunun iptal edilme ihtimali olduğunu söylüyorlar. Kredi kartımı hemen kapattırdığım için mi böyle birşey oldu tam bilmemekle birlikte, ben yapılan çekimleri sadece cep telefonuma gelen sms'ler ile gördüm.

Her yapılan işlemi ve tutarını tek tek döküm veremiyor bana işbankası. Haftasonuna denk geldiği için mi bilmiyorum fakat saçma birşey oluyor gibime geldi.

İşin ilginci ovh'de bulunan sunucum için aynı kredi kartından aynı gün ödeme alınmıştı ovh tarafından (her ay yapılan otomatik ödeme) onu da göremiyorlar. Hiç bir şey yok yani onlara göre.

Şimdi ovh üzerindeki sunucum için yapılan ödemeye de müdahale edilmesinden korkuyorum sunucumu felan kapatmasalar bari. Dertsiz başa dert

BiBeR10x adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Size sms gelir gelmez bankaya bildirip itiraz formu doldurduysanız bence provizyon geçmeden iadeniz yapılır sanırım daha önce duymuştum böyle bir şey yine de başına gelen kişiler daha iyi bilir geçmiş olsun.
Guajira adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Paranizi %100 alirsiniz. Chargeback islemleri kolaydir cunku mastercard veya visa kurumlarindan bankalar cok cekiniyor.

Iciniz rahat olsun ve ayrica gecmis olsun hocam
Cyrax adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3d secure olmadan çekilen tutarlara 30 gün içerisinde itiraz ettiğinizde banka şüpheli olarak görmüşse işlemi (sadece siz değil o pos için onlarca şikayet gelmiştir zaten) size
ücreti kuruşuna kadar iade eder.
Bartuc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ücreti sorunsuz iade alırsınız ancak eğer bir Türk şirketinden alışveriş yoksa savcılıkla uğraşmanızı önermem. Türk şirketinden alışveriş varsa mutlaka savcılığa başvurun. Savcılık bu şirketten IP bilgisi vs. talep eder. Şahıs VPN v.s kullanmadıysa kolay erişilebilir şahsa.
DarksPrince adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlk defa başına gelince insan tedirgin oluyor tabi. Sakin ol hocam aynen geri alacaksın paranı.