adam bağırıyor bırak diye,tutan var sanki,tuhaf tuhaf hareketlerle adama birşeyler yapıyor.saçmalık

..seytan ,cin cahilmi,2 kelimeyi bir araya getiremeyen varlıkmı ki,içine girenlerin verdikleri cevaplar konusmaları saçmalık.içine girecek kadar güçlü ama sesini kontrol edemıyor,ne dediği anlaşılmıyor,saçma sapan kelimeler kuruyor....ekmekle cin baglantısı nedir yahu..altında ekmek olsa nolcak,cinmi gelcek hemen

..
Olayı sen yanlış anlamışsın ben 1.5 sene izledim bir aldatmaca sahtelik varmı diye. Olay öyle bir 2 video izlemeyle anlaşılmıyor.
bu biraz durumun anlaşılması için iyi.
https://www.youtube.com/watch?v=ksE1kxJ-7Is
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:18:49 -->-> Daha önceki mesaj 00:16:03 --
Bu konularla ilgili çok az bilgi var, hem tüm hocalar musallatın olduğunu teyit ediyor hem de bu konuda neden çok az bilgi var anlamıyorum.
Videoların fake olmasına ihtimal bile vermiyorum ama diğer hocalar neden bu konulara hiç değinmiyor anlam veremiyorum.
Çok adam var herkes değişik rakamlar veriyor kimisi %60 kimisi %90da var bu varlıklar diyor. Kimisi %20 de kesin var diyor.
Cinlerle temastayım diyen insanlar bile tam net bilgiler sunamıyor. Ama bu varlıkların olduğu ve bazı şeyleri yaptıkları kesin gibi bende araştırıyorum ama tek başıma uğraşılcak gibi değil