Ellerinize sağlık üstadım.

Bir Arkeolog olarak videonuzu beğendim Eksikliklerinizde olmakla beraber yavaş yavaş toparlayacağınıza inanıyorum.

-Sadece tek bir fotoğrafla değilde bir kaç fotoğrafla yapılması daha iyi olurdu. (Biraz araştırma ile bulabilir)
- Her bahsettiğinzi insan türü için fotoğrafın altına yanına keşke direk olarak ismini ekleseydiniz. (İzleyenler içi akılda kalıcılığı yükseltecektir. Görsel zekayıda harekete geçirecektir.)
- Böylesi bir konuda videoyu kısa tutmanıza gerek yok aslında. Konu uzun ve biraz daha detaylandırılabilirdi.
- Değişik kaynaklardaki canlandırma videolardan kesitler içerebilirdi.
- Videonun girişinde izleyiciyi yakalamak ve onu video izlemeye teşvik etmek için farklı bir giriş yapılabilirdi. Yani geliştirilebilir.
-Videonun sonunda çok aşırı sadece bir kapanış yapılmış. (Homo Sapiens Sapiens'lerin) günümüz insan türü olduğuyla alakalı örneklemeler ve karşılaştırmalarla ilişkilendirilmesi daha da detaylandırabilirdiniz.
- Bana sorarsanız en önemlisi, videoya daha da cazibe atabilecek ve paylaşılmasını artıracak olan şeyse o türlerin yaşadı zaman aralığındaki dünyanın hali ve o zamanların yaşayış biçimi. (Genel olarak avcı ve toplayıcılardır.) Biraz araştırma yaparak kısa kısa notlar şeklinde anlatabileceğiniz bir çok bilgi bulunmaktadır.

Ellerinize sağlık. Başlangıç için gayet iyi. Devamı için başarılar dilerim.