Fztbyt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Spam kanal neden almasınlar? Adam yatırım yapıp mcn açmış buna kimsenin karışma hakkı yok. Mcn alamıyorsanda anlaş bir mcn ile hub aç kendi kanallarını bağla. Bu kadar becerisi olmayanda zaten bir zahmet spam yapmasın.
Merhaba kardeşim,

Ben tüm MCN'lere karışmıyorum, sadece fikrimi beyan ediyorum. Benim dememle de zaten kapanmıyor. Yatırım yapılabilir ama o MCN'ye yetkii verende Youtube. Youtube sana özgün kanal al diye yetki veriyor, spam al diye değil.

Kapanan kanallara ödeme geçiyoruz diyen bazı MCN'ler vardı, ödeme yaptı mı ? O kadar spam kanal alıp bissürü kanaldaki kazançların üstüne yatan yabancı MCN firmalar vardı, ödeme yaptı mı ? Sözleşme yok, istediğiniz zaman partnerden ayrılabilirsiniz diyen bazı partnerler vardı ne oldu, kanallardan ayrılma olmadı.Bir partner var son zamanlarda alttan spam almış ve o spam kanalların tümüne flag atmış. Buna ne demeli soruyorum ?

Ben sadece böyle şeyleri yapan MCN'leri eleştiriyorum. Onun haricinde işini dürüst yapanlara kesinlikle lafım yok. Onlara karşı her zaman saygım sonsuzdur. Ama demek istediğimde ki mantık Youtube bu duruma müdahale etmeli. Google Tüm MCN'leri kapatıp Adsense ekibini geliştirerek tüm ülkelerin bazı illerinde kendi ofislerini açmalı. Böylece hiçbir sıkıntının yaşanacağını düşünmüyorum.

Dipnot: Kimseye karıştığım felan yok burada sadece fikrimizi beyan ediyoruz. Burada Evet, Hayır ve Fikrim yok şeklinde oylama yaptık. Bütün arkadaşlarımızda burada özgürce ifadelerini sunuyor. Olumlu,olumsuz eleştiri yapmak herkesin doğal hakkı. Yeter ki içerisinde aşağılayıcı, küfür, hakaret olmasın.