Hm. Hocam şimdi ben yeni siteme html temasını kurucam. Fakat işte merak ettiğim olay acaba wordpress seo'su gibi performansı html daki etiketler verecek mi?
Hani sitemin adından dolayı etiketlerim çok aranan bi kelime olmadığı için wordpress tabanlı sitem olsaydı ilk sayfaya felan çıkardım ama işte HTML temalarda keyword girdikten sonra da çıkabilecem mi onu bilmiyorum.
Şimdi WordPress'te eklentiler ile yaptığımız SEO Performansını HTML OnePage temalar ile aynı SEO performansını alabilirmiyim?
Wordpress ile HTML in arasında elbette ki farklılıklar olacaktır. HTML de kontrol tamamen sizde, eğer bir cms olmayacaksa içerik ekleme olayı size bıkkınlık getirecektir. Etiketleri ellede girebilirsin örn; saç stilleri > sac-stilleri.html sayfasını tetikler. sac-stilleri.html sayfasından alakalı sayfaları linklersin. Fakat bir otomasyon varken bu kadar eziyeti çekmeye değer mi ? Bunu düşünmek lazım. Html5 i ne için kullanacağını bilmediğim için sağlıklı öneri yapamıyorum ama html5 wp temalarına bir göz gezdirmeni tavsiye ederim.
HTML OnePage temalar tek kaynakta tüm sayfaların göründüğü bir yapı biliyorsunuz. Bunu kesinlikle önermem. İçerik / kod oranı çok düşük olacaktır. Eğer çalıştığınız sektör rekabeti olmayan niche değilse olumlu sonuç almanız çok çok zor.