Merhabalar,
Boş zamanım olduğu için değerlendirmek istedim ve ürün karşılaştırma yazılımı için kolları sıvadım.
Öncelikle yazılımda,
Tür olarak iki ürünü karşılaştırma tarzında bir yapı olacak. (Maks. 2)
Bunun yanı sıra karşılaştırma ekranında ürüne tıklanıldığında tüm özelliklerini görebilme gibi bir özellik olacak. (Ürün fotoğrafları, özellikleri vs. pop-up şeklinde)
Ürün karşılaştırma ekranında ürünün önemli özellikleri yer alacak bölüm bölüm. (Temel Özellikler - Temel Donanım - Diğer Özellikler gibisinden)
Karşılaştırma ekranında her iki ürüne ait youtubeden inceleme videoları eklenecek. (Tamamen otomatik)
Karşılaştırma ekranından her iki ürün için oylama yapılabilecek. Ayrıca yorum kısmıda olacak. (Beğendim-Beğenmedim şeklinde her iki ürün içinde geçerli olacak.)
Anasayfada ise en çok karşılaştırılan ürünler gösterilecek.
Kesinlikle yukarıdaki özellikler olacak. Konuyu açma nedenime gelirsekte, sizlerin düşünceleri.
Ne tür özellikler olmalı, ne tür özellikler olmamalı, şu özellik olursa tadından yenmez, bu özellik olursa kesinlikle alırım vs. hertürlü düşünceye açığım.
Tasarımı merak eden arkadaşlar olacaktır, K*yas.l* sitesinin bir benzeri tasarımı diyebilirim.
Kolaylıklar..