Site adresi: Telefonda verilecektir.
Site için istenen fiyat: 2.250 TL
Sitenin aylık getirisi: Adsense 180-200 TL-- Diğer günlük 1-2 TL
Sitenin açılış tarihi: 19 Ocak 2015
Kategori, sitenin içeriği nedir: Kitap Okuma
Günlük hit sayısı: 1000-1500 (Günlük Tekildir)
Ziyaretçi kaynağı: ( %49 google %1 yandex %50 doğrudan %0.5 diğer )
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 1 yaş sıfır pagerank
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Evet tüm içerik
Hosting dahil midir: Hayır
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız

Merhaba arkadaşlar, bu notu okumadan lütfen iletişime geçmeyin.
Sitemiz;günlük sadık ziyaretçileri olan, sık sık yorum yapan tarzda ziyaretçilerdir. Nasılsınız diye konu açsanız, iyiyiz diye cevap verecek türdendir. Site, günlük trafiğinin yarısını bu sadık ziyaretçiler tarafından, yarısını da arama motorları tarafından edinmekte. Siteyi bende bir arkadaştan aldım. Aldıktan sonra 2 adet içerik ekledim. Temayı değiştirdim, başkada ilgilenmedim. Siz ister ilgilenin yükseltin, ister bırakın bu şekilde kalsın.
Bu kategoride olan bir başka site, kazancının okul zamanı 2 katı olduğunu söylüyor. Ben okullar açılmadan satıyorum. Buna bağlı olarak da satış rakamını uygun tutuyorum.
Gelirin yükselmesiyle beraber satış fiyatı kesinlikle artacaktır.
Foruma sık sık girmediğimden mütevellit, almak isteyen arkadaşlar yalnızca telefon ile ulaşabilir.(0543 yediyüz36 altmış9 36) Pm istemeyiniz.

Site satışı önce ücret, akabinde devir teslim yapılacaktır. Bu konuda ısrar etmeyiniz. Eğer istenirse referans gösterebilirim.

Adsense görüntüsü:
(Adsense haricinde tanıtım yazısı,banner reklam alarak gelir aylık olarak 100-200 arası artırılabilir.)

Analytics Verileri:
(Hafta Sonu ve resmi tatillerde düşüyor)

Anlık: (18 kişiyi buluyor)

Günlük: (30.08.2016(Dün)

Diğer:

Alana hayırlı olsun, dediğim gibi iletişim sadece telefon üzerinden gerçekleşecektir. Hayırlı günler diliyorum.

Multi

Adsense gelirli sitelerle takas olur.