Tamamen devletin acizliği, gevşekliği, sorumsuzluğu, müsaade etmesi ila ahir. Zaten devlet eliyle içki meşrulaştırılmış.. Madem bu tür insanlar oluyor, sen de eğer devletsen masumların haklarını korumakla görevlisin.
arkadaşlar hayatım o kadar berbat gidiyorduki 2 hafta önce menzile gidip 1 hafta kaldım buradaki yazımdan görebilirsiniz
menzile nasıl gidilir sonra baktımki arkadaş çevresinden vs. den oradaki insanlarında anlattığı gibi sebeblerdi. şimdi diyeceksinizki bunu neden anlatıyorsun
ben uyuşturucu kullanmam fakat bazı sorunlarımdan dolayı yoğun olarak alkol kullanıyordum. yaşadığım yerde ailem ve ben tanınmış olduğum için buda benim için kötü izlenim yaratıyordu fakat bu umrumdada değildi. hatta kavga ve dövüş yapmaktan ceza evine bile girdim çıktım bu süreden sonra 6 ay alkol içmesemde geçen 2 ay hayatımın içine ettim sonra bir karar verip menzile gittim 2 hafta oldu geleli Allaha bin şükür namazımada başladım.
gelelim neticeye arkadaş çevremde bonzai içen şeker diye tabir edilen haplardan içenler var bu uyuşturucu türü gerçekten o kadar zararliki gece 3 te beni arayıp evin içinde birileri geziyor diyip gittiğimde koltuğun arkasında gözleri faltaşı gibi açık korkudan ölecek gibi olanıda gördüm hapın etkisinden 3-4 kişiye dalanı zaptedemediğimizide gördüm yani alkol bi nevi belki bağımlılık seviyesine gelmediğiniz sürece ama bonzaidir haptır bunlar gerçekten kendini düşünmüyorsan afedersin defol nerde içip geberiyorsan geber dencek cinsten şeyler geçmiş olsun
Senin menzil diye gittiğin yer şirk menzili olmuş ve şirk bataklığı yuvasına dönmüş.
Gavs diye tabir ettikleri soytarıya, Allah Subhanehu ve Tealadan ve Rasulullah asm'dan daha çok iman ediyorlar.
İçki bırakma olayı ise sana su, çorba, kağıt vesaire vererek veya karışık bir şeyler okuyup/okutup, cinleri kullanarak büyü yapıp seni keklemiş olmasınlar. Ta ki onlara daha çok bağlanasın!
Bunlar insanları Allah ile aldatanların ta kendisi..