Bir otoriter siteyi geçmenin çeşitli yöntemleri vardır. Örnek: .... programını indir bu kelimede tamindir, indir, gezginler çıkıyor.

Yapmanız gerekenler:

1. Long tail anahtar kelimeleri araştırıp makaleyi rakiplerinize göre daha uzun ve akıcı bir dilde kullanıcının işine yaracak şekilde yazmalısınız. (Rakibin Boşluğunu Doldur)

2. Genelde bu tip siteler nasıl kullanılacağı hakkında bilgileri yazmıyorlar. Makale bölümünde adım, adım program kurulumu, yüklemesi v.s. hakkında bilgiler verebilirsiniz. (Rakibinin Zayıf Yönünü Kullan)

3. Güçlü bir paravan site oluşturabilirsin. Tanıtımdan daha öte linkin kalıcı olmasını sağlar.

4. Rakibin o kelimede hit almıştır. Büyük ihtimal bunda çok zorlanacaksın. Kendine hit akışı sağlayacak kanal oluşturmalısın. Youtube video yükleyerek program hakkında bilgiler verebilirsin bu kanaldan hit gelir. Pop up reklam alabilirsin. V.S.

5. Sosyal hesaplarından geri dönüşüm sağlayacak yöntemler geliştirmen gereklidir. Nasıl bir site güncel ise sosyal hesabında o denli özenli, özgün ve meraklandırıcı olursa belirli bir kitle seni takip edecektir.

6. Yöntem: Bloggerları çevrene topla. Seni seven, sayan biri seni destekleyecektir. Sende onları farklı yollarla destekleyebilirsin. Diğer sitelerinden tanıtım hediye edebilirsin.

7. Çalışmasını yaptığın kelime ile ilgili son gündemi yakala ve makaleyi güncelle. Google Trends'i kullanabilirsin.

8. En can alıcı yöntem bana göre bu hem makalenin güncel kalmasını sağlıyor. Hemde farklı iplerden sayfaya bir ekleme olduğu için güçlü bir çıkış yakalatıyor. Mutlaka bu sayfaya yorum aldır. Rakibini ilgili yorumlar katlasın.

On page SEO çalışmalarında kullanıcıya yönelik olmalı.

Şahsi düşüncemdir.