İrade sizin. Ben 10-20 yıl içerlerinde kalmış insanların videolarını izledim.
Çevremde bu tarz cemaatlere bağlı arkadaşlarım var.
Nasıl bir sömürü düzeni olduğunu çok iyi biliyorum.
Süleymancısı, İsmailağa, Menzil vs.
Menzil Sağlık Bakanlığını ele geçirmiştir. İsmailağa cemaati Spor A.Ş ve İBB'yi ele geçirmiştir.
Bu arada oraya sizin gibi gidenler zaten öyle ticari, siyasi ortamlarına giremezler. Kolay mı zannediyorsunuz? Sizi orada anca hizmetçi yaparlar.
Atıyorum, 100.000 üyesi varsa, 50-60 kişilik elit bir tabaka o işlerle uğraşıyor, gerisi sömürülüyordur.
Onlar da zaten zengin ailelerden gelen, zaten parası olan iyi eğitimli, iş adamlarıdır. O hacı hoca tayfası zaten orada kullanılan köylü, 10 yaşında ailelerinden koparılmış insanlar. Oradan çıksalar başka yaşama alternatifleri yok.
Ben bu rabıta felsefesi üzerine çok araştırmalar yaptım. Tamamen sömürü düzenidir. Kuran'a ve Allah'a, Peygamber'e şirktir.
Son olarak kimi neden sevdiğiniz, veya başka bir ismi sevip sevmemeniz umurumda değil. Ben sadece sizi uyarmak veya bilgilendirmek istedim. Tercih sizin. Aklınızı ne bu sapık hocalara, ne Atatürk'e, ne başkasına kiralayın.
İçki, Kimyasal olmayan Uyuşturucu gibi maddeler insana zararlı olduğu kadar faydalıda olabilir. Önemli olan irade. İrade zayıfsa bu maddelere yenik düşersiniz.
Daha sonra bu açığı kapatmak için, sizi sömüren insanların eline düşersiniz.
İradenize sahip çıktıktan sonra hiçbir madde sizi yenemez.
hem sen hemde ben olayı tamamen yanlış anlatıyoruz ben kimseden medet umarak gitmedim oraya çevremi değiştirip hava değişikliği olsun ve tövbe etmek için gittim kimse orada kendini kimseye eşit tutmuyor sağlık bakanlığı olayına gelince keşke sadece tarikatlar bi yerleri ele geçirmiş olsada böyle konuşsanız fakat bu ülkenin tamamı rant ile dönüyor ayrıca o 50-60 kişi dediğin elit tabaka dediğin insanlardan 10 tanesine yakını ile tanıştım ve hala daha telefonla düzenli görüşür 1 haftadırda işlerini yaparım bu şekil bakacağına orada ekmek verilen insanları yetimleri fakirleride gör.