F3rh4t adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşlar hayatım o kadar berbat gidiyorduki 2 hafta önce menzile gidip 1 hafta kaldım buradaki yazımdan görebilirsiniz menzile nasıl gidilir sonra baktımki arkadaş çevresinden vs. den oradaki insanlarında anlattığı gibi sebeblerdi. şimdi diyeceksinizki bunu neden anlatıyorsun

ben uyuşturucu kullanmam fakat bazı sorunlarımdan dolayı yoğun olarak alkol kullanıyordum. yaşadığım yerde ailem ve ben tanınmış olduğum için buda benim için kötü izlenim yaratıyordu fakat bu umrumdada değildi. hatta kavga ve dövüş yapmaktan ceza evine bile girdim çıktım bu süreden sonra 6 ay alkol içmesemde geçen 2 ay hayatımın içine ettim sonra bir karar verip menzile gittim 2 hafta oldu geleli Allaha bin şükür namazımada başladım.

gelelim neticeye arkadaş çevremde bonzai içen şeker diye tabir edilen haplardan içenler var bu uyuşturucu türü gerçekten o kadar zararliki gece 3 te beni arayıp evin içinde birileri geziyor diyip gittiğimde koltuğun arkasında gözleri faltaşı gibi açık korkudan ölecek gibi olanıda gördüm hapın etkisinden 3-4 kişiye dalanı zaptedemediğimizide gördüm yani alkol bi nevi belki bağımlılık seviyesine gelmediğiniz sürece ama bonzaidir haptır bunlar gerçekten kendini düşünmüyorsan afedersin defol nerde içip geberiyorsan geber dencek cinsten şeyler geçmiş olsun
bundan 5-10 yıl önce aynı şeyleri insanlar fettulahçılar için diyorlardı , bunlar hizmet hareketi hizmet yapıyorlar vs. bunlar müslüman adamlar diye diye anlatan nice adamlar vardı çoğu şuan kaçacak delik arıyor.

Varsa sorununuz allaha dua etmek için adıyamana fizana aya marsa vs. gitmenize gerek yok , niyetiniz varsa herhangi bir camide dua edebilirsiniz.

Medeti veya kerameti menzilde fettulahta ahmette mehmette değil , keramet allahta ama insanlar çok seviyor birşeyleri yüceleştirip pay çıkartmayı.

Şu ülkenin başına ne geliyorsa bu tarikatcıların abuk sabuk işleri yüzünden geliyor , bide yok bilmem ne hz vs. Yahu hangi kitapta her önüne gelen 70 yaşına dayanana hz denecek yazıyor , bir yerinden hz uyduran büfe açar gibi dergah açar oldu. Millette koyun misali her elinde değnek olanı çoban diye peşine takılıyor.