chnyrdkl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kimyasala karışmayacaksın... Adamlar bonzai yi içiyor yerde halay cekiyor... Yazık valla , nice insanlar heba oluyor.. @F3rh4t; tebrikler bu arada... İyi yapmışsın

Sent from my iPhone using Tapatalk
hocam bana iyi geldi arkadaş çevremi değiştirdim aradıklarında açmıyorum. Akşam olduğunda evime geliyorum sabaha kadar sağda solda gezmiyorum ve gerçekten savsakladığım işimi 1 haftada toparladım.

birşeylerin farkına varmak adına güzel bir yer aslında birşeylerin farkındaysan vazgeçmeye sebeb olması için güzel bir yer.

kimse kimsenin canını vermediği için almayada hakkı yok en azından bu şekil birşeylerin etkisindeyken buna hiç hakkı yok. çindeki sistemi uygulamak lazım içene değil bunu direk satana hapis yerine daha fazla bir ceza vererek yani bi nevi idam ancak böyle temizlenir

adliyeye gidiyorsun uyuşturucu satmaktan adam içiçiyim diyor kanunda yaptırımı yok peki bu kadar şeyin sende ne işi var neden millete veriyon dediğinde arkadaşım ondan verdim para almadım dediğinde yine beraat ediyor

beraat etmediğini düşünelim 2 sene altı cezaların yatarı yok 1 hafta cezaevine giriyor müddetname gelince denetimli serbestlik ile 3-5 ay imza atarak yine kurtuluyor.

zaten kazandıkları paralar çılgın paralar 1 sene çalışmasa bile nakiti var kendi satamasa iti kopuğu müptezel olanı vs. var onlara sattırıyor yani adam torbacıyken patron oluyor yakananınca