Öncelikle belirteyim 3 yılı aşkın zamandır trafiğimi facebook üzerinden sağlarım.
Dün gece yarısı gibi konuyu gördüm videoyu izledim, kesinlikle bu güne kadar gördüğüm en derli toplu ve düzenli sistem olduğuna karar verdim.
Bu gün bir aylık aboneliğimi satın aldım ve içerisine girdiğimde de yanılmadığımı farkettim tek kelime ile MÜKEMMEL.
Burada asıl değinmek istediğim nokta böyle bir sistemi kodlama bilgisi olan herkes zaman ayırabildikten sonra yapabilir ANCAK böyle bir sistemin başarılı olabilmesi için bu konularda geriye dönük tecrübeye ihtiyaç vardır ve bu sistemi yazanlarda fazlasıyla var. Kendileriyle telefonda uzun uzadıya görüştük ve kararımın doğru olduğunu anladım. Bu işlerle haşır neşir olan arkadaşlara tavsiyemdir;
Benim bu güne kadar kullanığım 3-4 sistemin (masaüstü uygulaması, tarayıcı eklentisi) toplamı ve üzerine ekstra özelliklerini koyan bir sistemdir.
Özellikle grup duvarının açık olup olmamasının kontrolünü yapan başka bir sistem henüz görmedim.
Tarayıcı üzerinden kontrolü ve dediğim gibi toplu bir sistem olması müthiş bir ZAMAN tasarrufu sağlamaktadır.
İşi bilmeyenlere 250 tl çok gibi gözükebilir ancak bu sistem sonuna kadar bunu HAKEDİYOR.
Emeği geçen herkese teşekkürü bir borç bilirim.
İlginiz için teşekkür ederiz. Güle güle kulanın...