Kendimiz pişirip Kendimiz Çekip Kendimiz Montajlıyoruz amatörcede olsa bir başlangıç yaptık bu alanda geçmişe sahip kişilerin önerilerini bekliyorum kanal linki aşşağıdadır haftada 4 video diye başladık şuan tutturamadık montajına yetişemiyorum ama devamlı video çekilmeye devam ediyor bir süre sonra rayına oturur haftalık video sayısı
https://www.youtube.com/channel/UCKb...NZJgdErjT4cNug
Burayı Zaman Zaman Güncelleyerek Yeni Başlayan Arkadaşlara Fikir ve Şevk Vermesini Sağlamak İstiyorum
--------31.10.2016-------
-Yoğun baskı üzerine kanalın ismi değiştirildi: Lezzetin Tarifi
-3 ay a yakın bir sürede toplam 6000 izlenmeye ulaştı
-Milyon izleme alan diğer yemek kanallarından biri bizi fark etti
-Kanalı daha kaliteli hale getirmek için biraz masraf yaptık
- Oda ışığını değiştirdik
- Dönen sunum tabağı aldık
- Yeni Müzikler Ekledik
- Sunum tabakları bardaklar aldık
-3 Ay olmak üzere artık haftada en az 4 video rutinine girdik böylelikler %100 gelir artışı sağladık tabiki şimdilik bunlara kazanç denemeyecek kadar az ancak 40krş seviyelerinde 85krş seviyelerine yükseldi günlük gelir
------------------------------------------------
--------26.01.2017-------
6.ay sonunda 314 aboneye ulaşmanın mutluluğu içindeyiz hiç bir reklam yapmadık kendi kendine organik büyüyor 50k izleme aldı bizimle aynı dönem açılan bir kanalın videoları 5-10 izlenme bandında giderken biz 60-100 izlenme alabiliyoruz 2 gün içinde burada ubersuggest.io ın etkisi büyük anahtar kelimeleri oradan seçiyoruz kesinlikle yayınlayacağınız videoların etiket kısımları için ubersuggest.io dan destek alın youtube da sizin videonuzun anahtar kelimeleri için en çok arananları karşınıza getiriyor böylelikle hedef kitleye daha hızlı ulaşabilirsiniz Bu arada 70 lira reklam geliri elde ettik videolarımız kısa olduğu için çoklu reklam hakkımız yok sanırım o nedenle gelir kazanma çok yüksek sayılmaz yinede umutluyuz çünkü 70 in 40 lirası son iki ayda kazanıldı yani ufak ufakta olsa yükselen bir ivme var
Son Aylardaki Harcamalarımız
-Youtuber bir kullanıcının Canon Dslr makinasını ikinci el olarak aldık
-Evde Kendi Şartlarımda Softbox Yaptım daha önce gerçeğini kullanmış biri olarak bence baya kaliteli oldu
-Birkaç Sunum tabağı daha alındı
-Servis Örtüleri aldık
----------------------------------03.10.2017 (14.Ay)---------------------------------------------
2400 Abone 600K İzlenme
Aylık 70 lira kazanç ortalaması (bu ay 100 lira)
İlk Sponsorluk anlaşmamız sağlandı X firma elektrikli ocak gönderdi
toplamda 182 Adet video yayınlandı
Son Aylardaki Harcamalarımız
2 Adet Softbox
Dik açı çekimleri için Tripod