WebnetMasteR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba hocam, öncelikle hayırlı satışlar

acizane fikirlerimi yapım aşamasında belirtmek istiyorum,

### single.php
* soldaki sosyal medya butonlarını yazı sonuna yatay şekilde alın.
yazı sayfada tam otursun zira reklam kodları felan gelecek, alan daralması oluyor.
* konu altına benzer haberler kutusu yanyana 3lü kutu şeklinde
* yorum kısmı ilave edilecek sanırım.
* sağ sidebar çok zayıf kalmış, mutlaka geliştirilmeli extra bileşenler yapılmalı

## Kategoriler
Blog konuları gibi sıralanmış, yanyana kutulu olabilir resim başlık şeklinde, slider üstte durabilir.
Kategorilerde sidebar yok sanırım, reklam ile doldurmuşsunuz, sidebarda şart.

## Anasayfa
üst slider gayet iyi
altındaki yanyana 4lü kutulu haber buda iyi
(bunlar aktif pasif yapılabilmeli)

Anamenşet kısmı enine iyi fakat boyu çok gibi (acun resimleri boydan kırpılarak anamanşet resim boyu biraz daha küçültülmeli)

sıralı numaratörlerin üstüne tıklayıncamı değişiyor haber, yoksa üstüne gelincemi?
(numaraların üstüne mouse gelince değişmesi çok iyi olur)
sıralı numaralara basınca habere gidiyormu yoksa, haber görseline tıklayıncamı gidiyor?
(numaraya basınca habere gitmesi doğrusudur)
------------------
borsa
yazarlar
burclar
vs anasayfa tasarımı bu şekilde güzel iş yapar.

Elinize sağlık, biraz daha revize olursa ve acizane fikirlerimi es geçmezseniz temanız çok daha fonksiyonel ve kullanışlı bir hale gelir, diye düşünüyorum )

Tekrardan hayırlı satışlar diliyorum, iyi çalışmalar.

* Sosyal medya butonları yanda fixed şekilde hocam, sayfa aşağı kaydıkça ikonlarda aşağıya kayıyor. Alta tekrar eklenmesinin bir anlamı yok diye düşünüyorum.
* Yazı alanı %100 olarak ayarlı, tam olarak oturuyor.
* Benzer haberler kısmı ilave edilecek, tabi.
* Yorum kısmı da dediğiniz gibi eklenecek.
* Bileşenler istenildiği gibi yerleştirilebiliyor, anasayfa sidebar'daki her şey single sidebarına da uyuyor hocam.

* Konuda yazıyordu aslında ama kategori için farklı varyasyonlar mevcut. İster yatay, ister kare kutu şekilde listeleme yaptırılabiliyor.
* Aynı şekilde sidebara bileşenler eklenebiliyor.

* Anasayfa yerleşimi de bileşen olarak yapılmakta, bileşeni yerleştirmezseniz otomatik olarak pasif durumda oluyor. Anasayfa da kendi istediğiniz yerleşimi yapabilirsiniz.

* Numaratörler üstüne gelince değişiyor, tıklandığında habere gidecek şekilde ayarlı.

* Borsa, yazarlar ve burçlar kısmı zaten bulunuyor. Ek olarak puan durumu ilave edilebilir.

Teşekkür ederim ilginiz için